fbpx
spot_img
spot_img

Primul termen al unui proces de maxim interes pe plan local

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

*Dosarul de urmărire penală în care sunt învinuiți Gheorghe și Bogdan Roșca, alături de Petre Călin Ferdean vede „lumina instanței” la finele acestei luni.*

- Advertisement -
- Advertisement -

 

Vineri, 30 august este programat primul termen al procesului penal în care frații Roșca, alături de Ferdean „Fefe” Călin sunt acuzați de camătă, șantaj și proxenetism.

Reunirea celor trei fapte sub același dosar este o aberație, din punct de vedere juridic, deoarece cei 3 inculpați nu au colaborat la săvârșirea faptelor de care sunt acuzați.

Gheorghe Roșca este acuzat de camătă, după ce ar fi împrumutat bani la mai multe persoane.

Bogdan Roșca este acuzat de … proxenetism, pentru niște fapte petrecute pe teritoriul altor state – acolo unde sunt dezincriminate.

Ferdean Călin este acuzat de șantaj, după ce o minoră de etnie romă i-ar fi cerut 30 de lei împrumut.

În timp ce Fefe este încarcerat, pentru un alt dosar, frații Roșca sunt în arest la domiciliu, dar ar putea scăpa de această măsură chiar în 30 august, când este programată și înfățișarea pentru verificarea măsurilor asiguratorii.

Procesul este unul cu multe lacune, din punct de vedere judiciar, un aspect care iese în evidență este identitatea procurorului de caz, același care a dispus trimiterea în judecată a unui alt cetățean din Câmpia Turzii, FĂRĂ A-I DA POSIBILITATEA SĂ SE APERE (Lucru precizat de instanța clujeană).

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: