fbpx
HomeȘtiri din TurdaPrimarul turdean s-a dus personal acasă la toți seniorii care și-au sărbătorit...
spot_img
spot_img

Primarul turdean s-a dus personal acasă la toți seniorii care și-au sărbătorit Nunta de Aur

- Publicitate -
spot_img
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆𝐦 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐚 𝐝𝐨𝐦𝐢𝐜𝐢𝐥𝐢𝐮 𝐚 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐨𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐭𝐮𝐫𝐝𝐞𝐧𝐢 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐬𝐚̆𝐫𝐛𝐚̆𝐭𝐨𝐫𝐞𝐬𝐜 “𝐍𝐮𝐧𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐀𝐮𝐫”! 💝
 
Săptămâna aceasta 18 cupluri care aniversează 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu un cadou simbolic prin care le oferim toată recunoștința pentru exemplul pe care ni-l oferă.
 
Cele 18 cupluri sunt 👩‍❤️‍👨: ➡Apolțan Ioan și Maria, Baciu Emil și Dorina, Beian Gligore și Livia, Boloș Gheorghe și Vilareta, Bucur Traian și Maria, Dărăban Emil și Aurelia, Dărăban Marin Ioan și Rodica, Finta Carol și Silvia, Greblă Remus și Eugenia, Harmath Ioan și Carolina, Mureșan Mircea și Lenuța, Negrea Vasile și Maria, Pop Constantin și Valeria, Popa Ioan și Maria, Sabău Teodor și Ana, Szekely Ioan și Ema, Turean Teofil și Letiția, Vescan Ioan și Mariana.
 
Decembrie este luna cadourilor, dar și luna în care toată atenția noastră este îndreptată către familie și implicit iubirea care ne sudează. Dragii noștri, dorim să vă felicităm încă o dată pentru celebrarea celor 50 de ani împreună! Vă urăm un sincer: La mulți ani fericiți! Fie ca greutățile vieții să vă ocolească, iar anii care vin să vă găsească sănătoși.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: