13.6 C
Turda
Sunday, September 18, 2022
spot_img
HomeBREAKING NEWSPrimarul turdean da asigurari: Pana la finele lui octombrie asfaltam Strada Alba...

Primarul turdean da asigurari: Pana la finele lui octombrie asfaltam Strada Alba Iulia

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Sfarsitul lui 2021 marcheaza o premiera pentru turdeni.

Pentru prima data dupa multi ani, vor avea drum reabilitat de la intrarea in oras dinspre Alba Iulia, pana la iesirile catre Cluj Napoca si Campia Turzii.

Asta, deoarece pe langa reabilitarea Podului peste Aries, si a santierelor din Centru si Turda Noua, Primaria Turda a mai demarat un santier: asfaltarea strazii Alba Iulia.

“Suntem pregătiți ca până la finele lunii octombrie să finalizăm lucrările de infrastructură ale străzii Alba-Iulia. Prin urmare, au fost depuse toate diligențele pentru realizarea acestui deziderat, atât de necesar reluării circulației pe podul de peste Aries.

În cursul zilei de ieri au început lucrările de frezare a carosabilului, urmând ca zilele viitoare aceste acțiuni să aibă loc pe toată suprafața carosabilă. Ulterior procesului de frezare, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt.

Astfel, în momentul în care podul de peste Arieș va fi redat circulației, tronsonul de drum va fi reabilitat în întregime, iar circulația autovehiculelor se va desfășura în cele mai bune condiții.


#Reabilitare #Modernizare #StradaAlbaIulia #PrimăriaMunicipiuluiTurda”, a declarat Cristian Matei pe retelele de socializare.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: