fbpx
spot_img
HomeȘtiri din TurdaPrimarul și consilierii turdeni, pregătiți pentru 4 ani de muncă și SUCCESE!

Primarul și consilierii turdeni, pregătiți pentru 4 ani de muncă și SUCCESE!

- Advertisement -

Astăzi, de la ora 14:00, Sala Mare a Primăriei Turda a găzduit ședința de învestire în funcție a primarului reales, Cristian Octavian Matei, precum și a celor 21 de consilieri locali.

În prezența prefectului, Mircea Abrudean, cei 22 de demnitari și-au depus jurămintele de învestire, luându-și în primire calitatea de demnitar public.

„S-a constituit noul Consiliu Local al municipiului Turda și am depus jurământul pentru un nou mandat în funcția de primar. Este un moment emoționant și doresc să mulțumesc tuturor turdenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și pentru că mi-au oferit în continuare rolul de a duce dezvoltarea Turzii mai departe. Este o onoare și o responsabilitate uriașă, iar așa cum am demonstrat și până acum, vom demonstra în continuare că știm exact ce avem de făcut pentru a face din Turda un oraș cu adevărat european și vă asigur că ne îndreptăm cu pași rapizi de împlinirea acestui deziderat.Doresc să felicit noua echipă a Consiliului Local, urez bun venit celor care se află la primul mandat și mult succes tuturor!#ConsiliulLocalTurda#PrimăriaMunicipiuluiTurda”, a transmis Cristian Matei pe rețelele de socializare.

Un moment inedit al ședinței a fost acela în care Cristian Mate a primit eșarfa de primar de la omul pe care PMP Turda îl antama drept viitorul primar al Turzii, Emil Moldovan.

Comentarii

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

EXCLUSIV: Taximetrist BĂTUT la Câmpia Turzii

0
Un angajat de la Uțu Taxi Câmpia Turzii a avut parte de sperietura vieții lui, ieri noapte, după ce s-a deplasat la o comandă. Din...

Comentarii

%d bloggers like this: