19.2 C
Turda
Thursday, August 11, 2022
spot_img
HomeȘtiri din zonăLunaPrimarul din Luna își pune toate speranțele în Programul Național „Anghel Saligny”

Primarul din Luna își pune toate speranțele în Programul Național „Anghel Saligny”

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Cu lucrările în flux continuu la rețelele de apă și canalizare, primarul comunei Luna – Aurel Giurgiu – își pune toate speranțele în Programul de Dezvoltare „Anghel Saligny” în reabilitarea carosabilului și trotuarelor.

„Primarul Aurel Giurgiu a explicat că se lucrează în paralel la Luncani pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare, lucrările sunt în ritm alert pentru că acolo va exista o finanțare guvernamentală, prin Anghel Saligny care va permite asfaltarea și modernizarea străzilor, în zona în care s-a intervenit cu introducerea utilităților.”, scrie TurdaNews.net

În ceea ce privește rețelele de utilități din comuna Luna, acestea s-au încheiat la Gligorești, însă continuă în ritm alert, la Luncani, unde există probleme cu alimentarea cu apă.

„În prezent există probleme de alimentare cu apă a locuitorilor din Luncani. Aceștia folosesc apa din surse proprii, izvoare etc. Dar pe perioada verii și a sezonului secetos acestea sunt insuficiente pentru a asigura necesarul zilnic. Primăria de la Luna a aprovizionat locuitorii zonei folosind cisternele, dar tot nu este suficientă apă, astfel că se impune o extindere urgentă a rețelelor de utilități.”, prezintă sursa citată.

sursa foto: TurdaNews

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: