16 C
Turda
Saturday, August 13, 2022
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIPrimarul de la Săndulești e acuzat că dă bani pe criterii politice

Primarul de la Săndulești e acuzat că dă bani pe criterii politice

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Pagina apropiată grupului T9, Sesizări Turda, a dat publicității o postare, în care aduce acuzații grave primarului comunei Săndulești, Călin Fărgaciu.

„In 17 aprilie 2019, Primaria Sandulesti, condusa de primarul PSD Calin Fargaciu acorda prin atribuire directa un contract de 23040 RON firmei Ready to Eat, inregistrata in Floresti, pentru oferire de “Servicii de formare – asigurare lectori/formatori/experti pentru conferinte/seminarii/workshop/evenimente”

Este o firma infiintata in iulie 2017, fara nicio activitate: 0 cifra de afaceri, 0 profit, 0 angajati!

A cui este acesta firma?

A doamnei Criste Reghina Marinela, din Floresti, cu o cota de participare de 90%

Cine este doamna aceasta?

Este sotia lui Dinu Criste, preot ortodox, fost candidat al PSD-ului la primaria Floresti in 2016, motiv pentru care a fost suspendat din functie de Mitropolia Cluj.
Serveste ocazional la biserica din incinta Muzeului Etnografic.

Triunghiul amoros: PSD, BANI PUBLICI, BISERICA.”, spun administratorii paginii.

Am încercat să luăm legătura cu edilul de la Săndulești, însă acesta nu a fost de găsit, așa că ne-am uitat pe SICAP pentru informații suplimentare.

 Practic, acel contract prevede asigurarea de servicii de formare profesională pentru 256 de persoane (probabil din comună), la prețul de 90 lei/persoană.

Însă asta nu e totul, în luna mai, Comuna Săndulești a atribuit un contract pentru „Servicii de elaborare plan de marketing” unei firme care … nu are declarații depuse la ANAF.

Astfel, firma Detur Solution, deținută de Turtureanu Maria, din Satu Mare, nu are depuse nici balanță și nici bilanț, la ANAF, asta deși firma este activă din 2017.

Ca o comparație, firma care deține site-ul RefleqtMedia.ro, respectiv BlackBelt Marketing, înființată tot în 2017, are depus bilanț pe acel an, la ANAF.

Maria Turtureanu, administratorul firmei căreia primăria Săndulești i-a dat 21.242 lei pentru elaborarea planului de marketing, este președinta Grupului de Acțiune Local din Țara Oașului și este fermier … la fel ca și Călin Fărgaciu.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: