fbpx
HomeȘtiri din zonăLunaPrimarul Comunei Luna anunta:
spot_img
spot_img

Primarul Comunei Luna anunta:

- Publicitate -
spot_img
Referitor la cererile pentru emiterea autorizatiilor de construire in scopul executarii lucrarilor de construire locuinte in Cartierul Avram Iancu, va comunicam faptul ca institutia noastra a facut toate demersurile posibile pentru a se putea obtine autorizatiile mai sus mentionate.
 
Pentru emiterea autorizatiilor de construire, avem nevoie de avizul in prealabil al structurii de specialitate din cadrul Consiliului Judetean, intrucat documentatia inregistrata cu nr. 37082/ 30.10.2020 a fost depusa la Consiliul Judetean Cluj in vederea executarii lucrarilor de ,, Retea de alimentare cu apa, retea de canalizare si sistematizare pe verticala, carosabil si alei pietonale pentru cartierul Avram Iancu, comuna Luna, judetul Cluj ”, dar pana in momentul de fata nu am primit nici un raspuns. In momentul in care institutia noastra o sa primeasca ,, aviz favorabil ” pentru proiectul in cauza avem acordul sa emitem autorizatiile de construire in scopul executarii lucrarilor de construire.
 
Acest lucru este determinat de faptul ca potrivit schimbarilor legislative, emiterea autorizatiei de construire pentru zonele rezidentiale este conditionat de emiterea in prealabil a autorizatiei de construire pentru retelele de utilitati publice.
 
Precizam ca prin avizul obtinut de la S.N.T.G.N. Transgaz S.A. Medias, care detine conducta magistralei in zona Cartierului Avram Iancu, primaria comunei Luna este obligata sa asigure protectia magistralei prin operatiunea de camasuire in tuburi de otel in zonele de intersectie cu strazile proiectate.
 
In acest sens au fost prinsi bani in buget pentru anul 2021 si s-a luat legatura cu agentii economici autorizati care sa execute lucrarea.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: