fbpx
spot_img
spot_img

Primarii din Ceanu Mare și Frata ÎL CONTRAZIC pe medicul, Lehel Csergo

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Medicul primar pe medicină internă, Lehel Csergo, unul dintre cei mai respectați și apreciați medici din Câmpia Turzii, a făcut o serie de afirmații interesante, cu privire la serviciile medicale de care se bucură pacienții din mediul rural.

„zilnic vin la „garda” oameni din Boldut, Boian, Iacobeni spunand ca la ei in sat medicul vine o data pe saptamana. E distanta mare intre un centru medical cu permanenta si un medic de familie la sapte zile. In comuna Frata situatia pare si mai dezastruoasa. Aici oamenii spun ca medicul vine o data pe saptamana si sta doar doua ore. ”, a scris Csergo pe facebook, fiind preluat și de RefleqtMedia.ro

Ieri, am purtat niște discuții atât cu Liliana Moldovan, primarul comunei Ceanu Mare, cât și cu Vasile Trif, primarul comunei Frata și ambii contestă cele afirmate de medicul din Câmpia Turzii.

„Noi avem doi medici de familie, care asigură permanența 5 zile pe săptămână. Programul de lucru este unul normal, nu se pune problema ca oamenii din comuna noastră să nu beneficieze de servicii medicale. Cât privește centrul medical din Ceanu Mare, am semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală în data de 22 ianuarie, iar acum este în procedura de licitații”, afirmă Liliana Moldovan, edilul comunei Ceanu Mare.

Deasemenea, Vasile Trif de la Frata contestă afirmațiile medicului ghirișean. „Avem doi medici de familie. Ambii fac și muncă de teren, deplasându-se în Sopor și în Bercheșu. Singura noastră problemă este legată de permanență, deoarece nu avem servicii medicale 24 de ore din 24”, spune Vasile Trif.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: