fbpx
Sunday, May 28, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri din zonăTureniPrimăria Tureni: Săltărețu Băltărețu a început campania electorală, la Tureni

Primăria Tureni: Săltărețu Băltărețu a început campania electorală, la Tureni

spot_img
În cea mai nouă postare pe rețelele de socializare, cel mai oportunist deputat din România, Viorel „Săltărețu” Băltărețu s-a decis să atace Primăria Comunei Tureni, disperat – probabil – că nu-l mai bagă nimeni în seamă.
 
După ce a încercat să-și construiască imagine pe cârca DX A3-Tureni (drumul de legătură dintre autostradă și comuna noastră), la care n-a avut niciun atuu, doar s-a băgat ca musca-n lapte, tovarășul Băltărețu s-a decis să ne jignească și să ne spună că „nu vedem oportunitățile” pe care le avem. Ați venit la Tureni să faceți presiuni înafara legii, vizavi de această centură, iar acum vă dați mare specialist în economie și canalizări?
 
Domnule Băltărețu, ați uitat, oare, când ați venit la Primărie să cereți teren în concesiune, pentru a aduce dumneavoastră investitori? De ce nu ați adus NICIUN investitor în nicio comună din județul Cluj?
 
Ați făcut trei poze lângă rețelele de apă și canalizare, unde NU AVEM nicio atribuție și încercați să ne denigrați cu asta? Vă credeam mai inteligent de-atât, dar … deh… la unii deputați, inteligența poate fi ceva relativ.
 
Cetățenii comunei noastre vor fi cei care, în final, vor da verdictul, despre cine și ce a făcut. Deocamdată, actualul executiv local, a asfaltat drumuri, a pus umărul la demararea centurii ocolitoare, a atras investitori, a creat o sală de sport, a contribuit la cadastrarea GRATUITĂ a terenurilor și imobilelor din comună.
 
De asemenea, tot noi am fost cei care am ținut sub control situația deșeurilor și am creat puțuri de apă pentru oamenii din Ceanu Mic. Noi cu faptele, Săltărețul Băltărețu cu poveștile.
 
„Îl invit oricând pe acest domn deputat la o discuție publică vizavi de promovarea și dezvoltarea comunei. Dacă are planuri atât de binevoitoare, să le expună public, să nu umble cu povești și cu ascunzișuri. Până una-alta, eu sunt primar de patru mandate, iar el este doar un deputat debutant. Înainte să atace, să încerce a construi!” – Elena Daniela Mănăilă, primarul comunei Tureni.
 
Biroul de presă al Comunei Tureni
spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES
- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: