fbpx
HomeȘtiri din TurdaPrimaria Turda NU MAI TOLEREAZA indolenta cetatenilor!
spot_img
spot_img

Primaria Turda NU MAI TOLEREAZA indolenta cetatenilor!

- Publicitate -
spot_img

❗ Primăria Municipiului Turda și Poliția Locală somează proprietarii să își îngrijească spațiile verzi din proximitatea proprietăților pe care le dețin!

👉 Proprietarii de terenuri și Asociațiile de proprietari de pe raza municipiului Turda trebuie să desfășoare activități de igienizare și să efectueze periodic operațiuni de salubrizare a spațiilor din proximitatea locuinței. De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 1 din H.C.L. nr. 199, privind buna gospodărire a municipiului Turda, instituțiile publice, agenții economici și alte persoane juridice de pe raza municipiului Turda, au obligația să respecte măsurile stabilite de Consiliul Local Turda pentru asigurarea igienei publice și curățeniei în municipiul Turda.

Din păcate, însă, foarte multe spații verzi sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor. În această săptămână au loc ample acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre care sunt un factor de risc pentru sănătatea noastră a tuturor și sunt un minus foarte mare pentru imaginea orașului.

După ce sunt identificate terenurile neîngrijite, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația, în caz contrar fiind aplicate sancțiunile prevăzute: ➡ https://cutt.ly/Jg5B9qG

🤝 Vă mulțumim tuturor celor care se implică în acțiunile de igienizare, precum și celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru.

Curățenia orașului depinde de noi toți!

#Împreună #păstrămTurdaCurată #Responsabilitate #PrimăriaMunicipiuluiTurda

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: