fbpx
HomeFEATUREDPrimăria Turda face pe plac cetățenilor și trage artificiile de Revelion MAI...
spot_img
spot_img

Primăria Turda face pe plac cetățenilor și trage artificiile de Revelion MAI DEVREME!

- Publicitate -
spot_img

An atipic, Revelion atipic! Pe acest considerent, Primăria Turda a remis un punct de vedere, în cursul serii trecute, prin care anunță modificarea orei la care va avea loc jocul de artificii din noaptea de Revelion.

BA MAI MULT! Pentru prima dată în istoria Municipiului Turda, spectacolul de artificii va fi transmis LIVE pe pagina de facebook a Primăriei Turda.

Ne place când vedem cetățeni implicați și dornici să-și spună punctul de vedere, iar noi vă asigurăm că ținem cont de fiecare părere exprimată civilizat.
 
Drept urmare, spectacolul de focuri de artificii va avea loc joi, 31 Decembrie, de la ora 22:00. Astfel, turdenii care vor dori să admire focurile de artificii vor putea face acest lucru cu respectarea normelor de distanțare socială și de purtare a măștii de protecție.
 
Totodată, ne-am gândit și la cei care îndrăgesc acest obicei, dar care din motive de sănătate nu pot părăsi locuința, așadar am decis ca întregul spectacol să fie transmis și live pe pagina noastră.
Chiar dacă este un an atipic, depunem eforturi pentru a aduce puțin din normalul anilor trecuți și nu în ultimul rând un zâmbet pe chipurile voastre.
 
Haideți ca nici anul acesta să nu facem rabat de la a urma tradiția anilor trecuți prin care ultima zi din an este marcată cu focuri de artificii care aduc bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Deși anul acesta artificiile vor fi lansate puțin mai devreme, important este să ne bucurăm mai mult ca oricând de orice moment petrecut împreună, fie el și online. Să nu uităm că aceste focuri de artificii au loc doar o dată într-un AN.
”, anunță Primăria Turda.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: