spot_img

Primăria Turda a câștigat premiul pentru excelență în digitalizare

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img
În cadrul galei AMR municipiul nostru a câștigat premiul 𝐄𝐱𝐜𝐞𝐥𝐞𝐧ță î𝐧 𝐃𝐢𝐠𝐢𝐭𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 / 𝐒𝐦𝐚𝐫𝐭 𝐂𝐢𝐭𝐲 pentru performanțe deosebite în procesul de reducere a birocrației prin implementarea de soluții software la nivelul instituției. 
 
Pentru digitalizarea a cât mai multor servicii oferite de administrația publică locală, în ultimii trei ani am abordat mai multe proiecte pentru care am primit finanțare europeană.
 
Proiectul implementat în vara acestui an, „ADEPT – administrație digitală eficientă pentru cetățenii din Turda”oferă posibilitatea cetățenilor să acceseze online peste 14 servicii publice noi.
 
În cadrul aceluiași proiect au fost retrodigitalizate peste 2.000.000 de documente. Astfel, funcționarii au acces rapid la arhiva instituției reducând timpul de răspuns la solicitările cetățenilor.
 
Totodată, este în curs de implementare și proiectul “eTurda – Debirocratizare prin digitalizare în administrația publică”, care își propune reducerea birocrației prin soluții informatice destinate siguranței publice, asistenței sociale și SCIM.
 
Acest proiect se va încheia în luna iulie a anului viitor.Desigur, nu ne vom opri aici, căutăm în permanență soluții smart care sunt în beneficiul cetățenilor.
Suntem mândri că orașul nostru a fost din nou dat exemplu de bune practici!
 
Alături de premiul pentru cel mai bun PMUD din Europa, câștigat la concursul SUMP Awards și premiul pentru cel mai bun proiect Smart City, câstigat la Gala Smart City Industry Awards, această nominalizare va sta drept mărturie muncii depuse pentru a transforma radical Turda.
 

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Turda: începe reabilitarea a două străzi din cartierul Primăverii

Primarul Municipiului Turda, Cristian Octavian Matei, a anunțat în această seară demararea lucrărilor de reabilitare a două străzi...

Prima zi a Festivalului Verde la Turda

Astăzi a fost despre mânuțe dibace care și-au amenajat grădina de relaxare din curtea școlii sau a grădiniței...

Obsedat sexual – își freacă penisul în Parcul Central Turda

Un individ cu evidente probleme psihice a fost filmat în timp ce se masturba, în Parcul Central Turda. Clipul...

ACSA Câmpia Turzii – abonată la contracte publice – își cere insolvența

Cu datorii de peste 30 de milioane de lei, ACSA Câmpia Turzii SA, societate care desfășoară mai multe...
spot_img

93 de ani de istorie, dezvoltare și conviețuire la Câmpia Turzii

În zona care astăzi poartă numele de „Câmpia Turzii”, viața românilor s-a desfășurat de-a lungul a peste 700 de ani. Satele Ghiriș și Sâncrai, strămoșii...
%d bloggers like this: