fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPrimăria Municipiului Câmpia Turzii NU TOLEREAZĂ ATITUDINEA NEPROFESIONALĂ în lucrările tehnico-edilitare
spot_img
spot_img

Primăria Municipiului Câmpia Turzii NU TOLEREAZĂ ATITUDINEA NEPROFESIONALĂ în lucrările tehnico-edilitare

- Publicitate -
spot_img

După ce mai mulți antreprenori angrenați în lucrări tehnico-edilitare de utilități au generat un disconfort sporit, prin atitudinea neprofesională și mobilizarea în neconcordanță cu prevederile din caietele de sarcini, executivul Municipiului Câmpia Turzii a decis să ia atitudine!

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local, organizată joi, 22 aprilie 2021, s-a aflat un proiect de hotărâre privind Normele pentru execuția lucrărilor tehnico-edilitare din Municipiul Câmpia Turzii, pe domeniul public.

Potrivit hotărârii inițiate de primarul, Dorin Nicolae LOJIGAN, toate societățile care execută lucrări tehnico-edilitare, fie că vorbim despre lucrări la rețeaua de apă, canalizare, gaz, energie electrică sau telecomunicații, au o serie de obligații pe care – dacă nu le vor respecta – vor fi pasibile de sancțiuni, în concordanță cu prevederile legale.

„Din punctul de vedere al administrației publice locale și al cetățenilor, adoptarea acestui proiect de hotărâre privind normele obligatorii pentru executanții de lucrări tehnico-edilitare, este un lucru benefic, menit să reducă disconfortul trăit de cetățeni și să crească nivelul de responsabilitate al executanților.

Nu este posibil, nu este profesional și este o jignire la adresa cetățenilor – beneficiarii finali ai proiectelor – felul în care se execută unele dintre lucrări, inclusiv cele finanțate prin proiectul POIM, dezvoltat de Compania de Apă Arieș.

Antreprenorii trebuie să fie conștienți că au o responsabilitate atât pentru calitatea lucrărilor, cât și pentru modalitatea în care le execută și că sunt obligați să reducă la minimum disconfortul trăit de cetățeni. Dacă nu se conformează, vor suporta rigorile legii, plătind sancțiuni contravenționale de minim 2.500 de lei.

Cine greșește, să plătească!

Doresc să-l felicit pe domnul viceprimar și să-i mulțumesc, pentru implicarea sa în realizarea acestor norme”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: