spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Primăria Mihai Viteazu: ANUNȚ

spot_img

În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată, Primarul Comunei Mihai Viteazu aduce la cunoștință că a inițiat,, Proiect de Hotărâre privind aprobarea Ghidurilor de finantare nerambursabila, de la bugetul Comunei Mihai Viteazu, in domeniul sport, culte religioase si cultura-tineret.

Invităm persoanele fizice și juridice interesate să depună, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre arătat mai sus, al cărui conținut se află afișat pe site-ul Primăriei Comunei Mihai Viteazu, sectiunea ,,Anunturi”,  la sediul acesteia, precum și la secretariat.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se pot transmite la adresa de e-mail proiecte.europene@primariamihaiviteazu.ro sau se pot depune, în scris, la secretariatul Primariei până la data de 04.03.2024, ora 10:00.

Așteptăm cu interes opinia dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile dumneavoastră care vor purta mențiunea: Ghiduri de finantare nerambursabila, de la bugetul Comunei Mihai Viteazu, in domeniul sport, culte religioase si cultura-tineret.

Afisat azi 22.02.2024

    Intocmit

Consilier juridic

Pintea Mariana

spot_img
spot_img
spot_img