spot_img

Primaria Luna si-a premiat un cetatean, la varsta centenarului

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Astăzi 19 aprilie 2022 am avut plăcerea de a sărbători la Luna pe dl Hada Mihailă cu ocazia împlinirii venerabilei vârste de 100 ani. Emoțiile de bucurie și satisfacțiile ne-au compleșit pe amândoi, o lacrimă făcându-și apariția în colțul ochilor amândurora, în amintirea vremurilor trecute.


Un om minunat, omenos, tot timpul cu zâmbetul pe buze, un exemplu de bunătate și mai ales un familist convins de la care au de învățat toate generațiile care i se succed. Spun asta deoarece cred că familia Hada Mihailă și Susana au fost unici în zonă cu o conviețuire model de 73 de ani. Au trecut prin toate aspectele vieții cu bune și rele dar prin dragoste și înțelegere au biruit până în anul 2020 când soția Susana la frumoasa vârstă de 91 de ani a trecut la cele veșnice.


Hada Mihăilă s-a nascut la 19 aprilie 1922 la Luna, a făcut școala generală în satul natal apoi a plecat la Școala de arte și meserii la Turda. După absolvire a lucrat un an si jumatate la Industria sârmei Câmpia Turzii după care fiind un ”meseriaș” de excepție a fost transferat la ”Fabrica de avioane” din Brașov. Aici a lucrat 7 ani după care s-a întors acasă continuându-și cariera la Industria Sârmei de unde a ieșit la pensie după 42 de ani de muncă. A avut doi copii pe Luțu și Dorina (care din păcate nu mai este) și are 4 nepoți (2 băieți gemeni si 2 fete) cărora când le pomenește numele i se umplu ochii de lacrimi și de dor.


Acesta este pe scurt omul Hada Mihailă la 100 ani, omul bun, harnic și respectuos care a făcut și face și acum onoare satului nostru.
”LA MULTI ANI ” și multă sănătate!!

Primar
Aurel Giurgiu

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Accident rutier cu două autovehicule implicate, la Luncani – vezi video!

Circulația este îngreunată, între Luncani și Luna, după producerea unui accident rutier. Din câte se pare, un autocamion s-ar...

Diferența dintre angajament și turnător la Securitate, de la Antal și Pătruțiu, la Popescu și Tor

În momentul în care vrem să terfelim imaginea cuiva, îi căutăm în trecut, pentru a afla ce a...

Masina unei femei din Luna s-a aprins la coborarea de pe A3

Un autoturism a luat foc, astazi, la iesirea de pe A3, in Municipiul Targu Mures. Masina apartinea unei doamne...

Trei masini implicate in accidentul de la Luncani

IPJ si ISU Cluj au furnizat detalii despre accidentul de la Luncani. Evenimentul rutier din Luncani a fost anunțat...
spot_img

ACS Unirea, prea slabă pentru blindatul lui Alexa

În fața unei audiențe-record, care amintea de duelurile cu U Cluj, ACS Unirea Tritenii de Jos a fost decimată de Victoria Cluj. Ieri, de la...
%d bloggers like this: