Primăria Luna: Anunț privind Planul Urbanistic Zonal al Cartierului „Avram Iancu”

spot_imgspot_img

În conformitate cu dispozițiile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată

Primarul Comunei Luna aduce la cunoștință că a inițiat Proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul “Cartier Avram Iancu, Localitatea Luna, Comuna Luna, Județul Cluj”.

Invităm persoanele fizice și juridice interesate să depună, în scris, propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de hotărâre arătat mai sus, al cărui conținut se află afișat pe site-ul Primăriei Comunei Luna, la sediul acesteia, precum și la registratura instituției.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se pot transmite la adresa de e-mail registratura@primarialuna.ro sau se pot depune, în scris, la registratura instituției, până la data de 20.07.2023, ora 16:00.

Așteptăm cu interes opinia dumneavoastră referitoare la acest proiect, precum și propunerile și observațiile dumneavoastră care vor purta mențiunea: Recomandare la Proiectul de hotărare privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul “Cartier Avram Iancu, Localitatea Luna, Comuna Luna, Județul Cluj”.

SECRETAR GENERAL AL COMUNEI LUNA

CORNELIA DELIMOȚ

spot_img
%d bloggers like this: