spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Primăria Comunei Mihai Viteazu vă invită la DEZBATERE PUBLICĂ

📣📣📣Primăria Comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, invită toate persoanele interesate să participe la dezbaterea publică din data de 12.07.2024, începând cu ora 10:00, sala de consiliu din cadrul Primăriei Comunei Mihai Viteazu, județul Cluj.

🖊Planul Urbanistic General este o documentație cu caracter de reglementare, actualizarea acestuia presupune ca pe baza unei analize teritoriale să se elaboreze un document complex, realizat de o echipă multidisciplinară, cu experiență în elaborarea planurilor urbanistice generale, întocmite în urma unui proces participativ de planificare teritorială, cu consultarea şi implicarea tuturor factorilor interesați.

🏣Acest eveniment are loc în condițiile prevăzute prin Ordinul de Ministru nr. 2701/2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare şi consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului şi de urbanism.

🙋Vor fi prezentate și dezbătute concluziile studiilor de fundamentare, aferente documentației de urbanism P.U.G. Comuna Mihai Viteazu, județul Cluj, situația actuală privind reglementarea urbanistică a teritoriului respectiv direcțiile de dezvoltare ale comunei noastre.

#urbanismparticipativ #primariamihaiviteazu #pugmihaiviteazu

Biroul de presă al Comunei Mihai Viteazu

spot_img
spot_img