Primăria Câmpia Turzii: Spune DA pentru viață, NU pentru droguri!

spot_imgspot_img

În realitatea în care trăim, caracterizată prin singurătate și izolare în rândul tinerilor, aceștia ar putea fi tentați, fie din curiozitate, fie din presiunea anturajului, să încerce diferite substanțe periculoase!

 

Fie că vorbim despre droguri sau alcool, consumul acestora poate avea consecințe deosebit de grave, atât pentru consumator, cât și pentru familia sau apropiații acestuia!

Te invităm la o discuție pragmatică despre cum să ne dăm seama dacă copilul nostru a devenit apropiat de droguri. Ce să facem, ce să nu facem atunci când ne confruntăm cu pericolul consumului de droguri?

 

Miercuri, 11 mai 2022, de la ora 18:00, Sala de Ședințe a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” va găzdui Seminarul de informare pentru părinți despre riscurile consumului de droguri si alcool în rândul tinerilor: „Spune DA pentru viață, NU pentru droguri!”

 

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, prin Direcția de Asistență Socială, in colaborare cu Asociația Filantropică Medical – Creștină „CHRISTIANA”, Programul de Servicii în Adicții Sfântul Dimitrie Basarabov, cu sprijinul școlilor din Municipiul Câmpia Turzii, respectiv Liceul Teoretic „Pavel Dan”, Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” și Școala Gimnazială „Avram Iancu”.

 

Seminarul va fi susținut de Nicoleta Amariei, consilier în adicții cu 21 de ani de experiență și Pr. Radu Roșu, consilier spiritual. 

 

În cadrul acestuia, vom avea exemple de viață a celor care trec sau au trecut pe acest drum.

Evenimentul este dedicat părinților care doresc să afle mai multe detalii despre riscurile consumului de droguri.

 

Pentru înscriere la eveniment, completează formularul de mai jos accesând link-ul următor: https://forms.gle/BuDHCh25rEv9L1KcA 

 

Mulțumim Asociației Filantropice Medical – Creștine „Christiana” pentru aportul adus la organizarea acestui eveniment!

 

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
%d bloggers like this: