spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Primăria Câmpia Turzii: Gheorghe ROȘCA este cetățean de onoare al Municipiului Câmpia Turzii – mulțumim, maestre!

Peste șase decenii din viața sa domnul Gheorghe Roșca s-a dedicat sportului din Câmpia Turzii. De la aducerea în orașul nostru a primului titlu național de box din istorie, la pregătirea celor mai talentați sportivi, acest om extraordinar a făcut cunoscut, pe plan național și internațional, Municipiul Câmpia Turzii.

Astăzi, 22 noiembrie 2022, în semn de apreciere și recunoștință față de tot ce a făcut Gheorghe Roșca pentru municipiul nostru, i s-a conferit titlul de „Cetățean de onoare”. Placheta i-a fost înmânată soției marelui antrenor, Magdalena Roșca, de către domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN. Cu lacrimi în ochi a primit această distincție, în numele soțului ei, apreciind gestul Primăriei și al Consiliului Local.

„Nu regret nicio secundă faptul că am refuzat oferta de a rămâne în Austria, în 1965. Acolo mi-au oferit totul, dar aici, la Câmpia Turzii, era familia mea, era orașul meu”, declara Gheorghe Roșca într-un interviu pentru presa locală.

Un asemenea sacrificiu față de Municipiul Câmpia Turzii cântărește mai greu decât orice centură de aur sau trofeu câștigat, iar noi – în numele întregii comunități – îi mulțumim acestui mare om al nobilei arte, boxul.

Direcția Relații cu Comunitatea

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img