fbpx
HomeFEATUREDPrimăria Câmpia Turzii dă asigurări privind întoarcerea elevilor în bănci, în condiții...
spot_img
spot_img

Primăria Câmpia Turzii dă asigurări privind întoarcerea elevilor în bănci, în condiții sigure!

- Publicitate -
spot_img

Cu 3 zile înaintea debutului de semestru, Primăria Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă prin care aduce asigurări în ceea ce privește condițiile de siguranță și dotările unităților școlare, în contextul pandemiei de Covid-19.

„Începând de luni, 8 februarie 2021, elevii din Câmpia Turzii se vor întoarce la cursurile clasice. Pentru a-i primi în condiții de maximă siguranță, școlile și grădinițele din municipiu au fost echipate atât cu materiale sanitare de protecție, cât și cu dezinfectanți.”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, instituția de la Câmpia Turzii a adus clarificări și în ceea ce privește Colegiul Tehnic „Victor Ungureanu”, după ce mai mulți tineri din oraș au reclamat faptul că nu se pot întoarce la ore, din cauza lucrărilor de reabilitare.

„O particularitate în orașul nostru este cazul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”. Aici, datorită lucrărilor de reabilitare, finanțate din fonduri europene, doar clasele a XII-a se vor întoarce la cursurile clasice. Pavilionul 5 va fi finalizat până luni, 8 februarie 2021 și-i va putea găzdui pe elevii de clasa a XII-a.

 
Ca urmare a unor discuții purtate între primarul Municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN și directoarele Colegiului, s-a stabilit ca elevii celorlalte clase să urmeze, în continuare, cursurile online.
 
În interiorul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”, pe celelalte pavilioane, lucrează peste 40 de muncitori, pentru ca – până în luna august – să fie finalizat proiectul de reabilitare a acestuia.”, se mai arată în comunicatul de presă remis de Primăria Câmpia Turzii.
 
Totodată, edilul-șef al orașului, Dorin Lojigan, a ținut să ureze succes elevilor, odată cu întoarcerea acestora la cursurile clasice.
 
„După aproape un semestru de cursuri online, elevii municipiului nostru se întorc în bănci. Acest lucru înseamnă o întoarcere la normalitate și la performanțe școlare în condiții de sănătate și siguranță. Dragi elevi, vreau să vă asigur că Primăria și Consiliul Local au depus toate eforturile pentru ca voi să puteți studia fără griji, într-un mediu sigur. Vă urez succes în noul semestru școlar.”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,916FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -
spot_img

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: