spot_img

Primăria Câmpia Turzii: Am început cu „ce-ar fi”, continuăm cu „ce va fi”

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Totul a început în momentul în care am decis să transformăm potențialul în oportunitate. Aveam lacurile, aveam terenul, știam ce se poate face și am găsit și sursa de finanțare.

7 milioane de euro, fonduri europene, pentru cel mai tare complex de agrement din Transilvania, cu cea mai vastă întindere și cu cel mai mare potențial.Am zis să trecem de la pescuit, la agrement și de la un oraș industrial, la unul SMART – turistic – cu potențial de dezvoltare în anii ce urmează.

Am întocmit documentația, am depus-o la ADR Nord Vest și am primit răspunsul favorabil: „Amenajare zonă cultural-recreativă Trei Lacuri în Municipiul Câmpia Turzii” – un vis care, pas cu pas, devine realitate.

Platforme de belvedere, muzeu ihtiologic, traseu de pumptrack – pe care, pasionații de adrenalină să se poată mișca, în voie, debarcader, ponton, zona de camping, sală de conferințe – da, suntem cutezători, însă – „Soarta ține cu cei cutezători” – spunea Erasmus.

Iar acum suntem în punctul în care, pe lacurile 2 și 3 s-au montat deja punctele de belvedere, lucrările la parcare sunt aproape terminate, a fost finalizată și poarta-recepție și au început lucrările la traseul de pumptrack.
Totodată, terenul polisportiv este în plin proces de edificare.

Când totul va fi gata, vom pune Câmpia Turzii pe harta turistică a României, iar dumneavoastră, dragi părinți, bunici și copii, veți avea parte de un loc unde să vă relaxați, recreați și deconectați de stresul cotidian!

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Recital de cameră la Câmpia Turzii

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18:30,...

Noi servicii puse la dispoziția clienților de VIAMSO

Showroom-ul de materiale de construcții, VIAMSO, din Câmpia Turzii - este în continuă dezvoltare. În ultimii 5 ani, eforturile...

EXCLUSIV: Cadavru găsit ÎN PIAȚA UNIRII din Câmpia Turzii – s-a întocmit dosar penal

În această dimineață, trecătorii din Piața Unirii din Câmpia Turzii au găsit un bărbat, în vârstă de 61...

Compania de Apă Arieș sprijină tinerii din Turda și Câmpia Turzii!

Încă de la începutul anului, Compania de Apă Arieș a dat dovadă de solidaritate și sprijin în ceea...
spot_img

CJ Cluj: Lucrări de întreținere și reparații pe DJ 103G (DN 1) – Tureni – Aiton – Gheorgheni – Centura ocolitoare

Consiliul Județean Cluj a demarat lucrări de întreținere și reparații pe drumul județean 103G (DN 1) – Tureni – Aiton – Gheorgheni – Centura...
%d bloggers like this: