spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

„Primăria Câmpia Turzii a stricat Parcul Mare” … da, și țăranii idioți le-au stricat pe cele mici!

spot_img

În urmă cu o lună, când au debutat lucrările de modernizare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, nu puțini au fost cei care au contestat lucrările, susținând că „Primăria a distrus Parcul Mare”.

Ei bine, în cursul serii de ieri, am făcut o plimbare prin parcul situat pe strada Tudor Vladimirescu, lângă Școala din Sâncrai, iar „decorul” este unul de coșmar.

După ce, vara trecută, niște „tineri de familie bună” au pus detergent în fântâna arteziană din acel parc, acum am observat că mai multe scânduri ale băncilor din parc sunt, efectiv, rupte, dar unii – mai retardați din fire – nu s-au mulțumit să rupă ulucile de la bănci, dar le-au și aruncat în fântână.

Aceeași este situația în toate parcurile mici și spațiile de joacă din Câmpia Turzii, unde pare mai simplu să distrugă, decât să îngrijească.

Întrebarea simplă este: de ce dracu nu sunt identificați acești idioți care distrug parcurile, devreme ce avem enșpe mii de camere de supraveghere, cu camere inteligente, care identifică infracțiunile în timp real? 

spot_img
spot_img
spot_img