fbpx
spot_img
spot_img

Prima „victimă” a Ligii a IV-a, după doar o etapă! Vezi declarația EXCLUSIVĂ a antrenorului, Marius Predatu, după ce a plecat de la Arieșul Mihai Viteazu

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

Înfrângerea suferită la Iclod, în prima etapă, a lăsat urmări importante pentru CS Arieșul Mihai Viteazu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ca urmare a înfrângerii suferite la Iclod, în prima etapă din Liga a 4 a la fotbal, Cluj, antrenorul formației CS Arieșul, Marius Predatu (foto dreapta), a plecat de la echipă.

Informația a fost confirmată și pe pagina oficială de socializare a clubului din Mihai Viteazu.

Mulțumim, Marius Predatu! 🙏

CS Arieșul Mihai Viteazu și antrenorul echipei de seniori, Marius Predatu, au ajuns la un acord de întrerupere, în condiții amiabile, a relațiilor de muncă.
 
Clubul nostru este recunoscător față de munca depusă de tehnician în formarea echipei cu care abordăm sezonul 2021-2022 al Ligii a IV-a la Fotbal, iar conducerea îi urează toate cele bune antrenorului, în cariera viitoare!
 
În această săptămână, vom anunța și numele noului antrenor al echipei de seniori!”, se arată în comunicatul prezentat de CS Arieșul Mihai Viteazu.
 
Predatu și-a motivat decizia de a demisiona, în cadrul unei declarații acordate EXCLUSIV pentru RefleqtMedia.
 
„După înfrângerea de la Iclod, din prima etapă, m-am supărat pe situație și pe jucători și am decis să demisionez. Sper ca decizia mea să creeze un șoc, care să-i trezească pe jucători. M-am despărțit de conducerea clubului în condiții FOARTE BUNE, fără vreo problemă, fără vreo datorie, totul este în regulă. Le urez mult succes în viitor atât foștilor elevi, cât și foștilor colegi”, declară Marius Predatu.
 
Fost component al formației, U Cluj, Marius Predatu a pregătit aproape un an formația din Mihai Viteazu, ocupându-se în special de formarea echipei mari, în condiții pandemice.
 
Este de văzut cine-i va lua locul pe banca tehnică, în condițiile în care duminică, de la ora 11:00, CS Arieșul Mihai Viteazu joacă, pe propriul teren, în compania Unirii Gârbău.

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Comentarii

%d bloggers like this: