17.1 C
Turda
Thursday, September 29, 2022
spot_img
HomeEVENIMENTPrima etapa a reindustrializarii Campiei Turzii s-a incheiat azi

Prima etapa a reindustrializarii Campiei Turzii s-a incheiat azi

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Anuntul a fost facut chiar de edilul orasului, Dorin Lojigan, prin intermediul unei declaratii de presa.

“Prima etapă a programului de reindustrializare a Municipiului Câmpia Turzii, asumat în campania electorală, s-a încheiat astăzi, odată cu semnarea ultimelor două contracte de concesionare a unor parcele de teren din Parcul Industrial aparținând Primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Beneficiarii, S.C. Mason Trans S.R.L. și S.C. New Trade Vision S.R.L. se obligă, prin contractele semnate, să investească aproximativ 250.000 de euro în două proiecte de pe urma cărora vor rezulta 20 de locuri de muncă.

Astfel, orașul nostru dispune de un parc industrial ocupat complet, care reprezintă un mijloc de dezvoltare socio-economic, dar și un factor de stabilitate și resurse pentru Municipiul Câmpia Turzii.

Îi transmit, pe această cale, felicitări directorului S.C. PARC INDUSTRIAL S.A., pentru perseverența și dinamismul de care dă dovadă.”, a spus Lojigan.

Parcul Industrial Campia Turzii a fost creat prin eforturile administrative depuse in mandatul fostului primar, Radu Ioan Hanga, insa Dorin Lojigan a fost cel care a ocupat parcul.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: