spot_img

Președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, prezent la întâlnirea cu ministrul Agriculturii, domnul Adrian Chesnoiu, de la Cluj Napoca

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În contextul în care în acest week-end are loc, lîn parcul Tetarom III, o nouă ediție a târgului AGRARIA, domnul Adrian Chesnoiu – ministrul Agriculturii – a fost prezent la Cluj Napoca.
Cu acest prilej, președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, însoțit de domnii Ioan Hîrceagă și Cornel Hodrea, au avut o întâlnire cu ministrul Agriculturii.


Tema discuției a fost revitalizarea mediului agro-zootehnic din zona Câmpia Turzii.
De asemenea fermieri clujeni, alături de primarii, viceprimarii, consilierii județeni, președinții PSD de municipii și orașul Huedin, coordonatorii departamentor de profil, au avut plăcerea de a se întâlnit cu ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

În urma ședinței au fost semnalate, punctual, blocajele și neregulile cu care se confruntă atât fermierii clujeni cât și unitățile administrativ teritoriale locale.


„Consider că o dezvoltare armonioasă și echilaterală este fundamental unei societăți prospere. În acest sens, toate sectoarele economice au nevoie de susținere, în vederea obținerii de finanțări, care să le garanteze o dezvoltare serioasă și sustenabilă. Le mulțumesc domnilor Hîrceagă și Hodrea pentru implicarea lor, îi mulțumesc domnului ministru – Chesnoiu – pentru disponibilitatea de a trata cu seriozitate fiecare problemă a mediului agrozootehnic și așteptăm fermierii din zona Câmpia Turzii să vină aproape de PSD Câmpia Turzii. Împreună suntem puternici și ne dezvoltăm!”, afirmă Mihai Șandru, președintele PSD Câmpia Turzii.


Biroul de presă PSD Câmpia Turzii

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

O bandă de spărgători de locuințe terorizează oamenii din Câmpia Turzii

O bandă de nemernici terorizează familiile de pe străzile Memorandumului, George Enescu și Republicii din Câmpia Turzii. În trei zile, aceștia au comis 4 spargeri...
%d bloggers like this: