spot_img

Președintele PSD Câmpia Turzii, domnul Mihai Șandru, salută alegerea doamnei, Oana Goga, la Huedin

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Implementarea noii viziuni în social-democrația clujeană, începută în 2019, continuă în aceste zile, prin alegerea noii structuri de conducere a PSD Huedin.

În prezența președintelui PSD Cluj, Alexandru Cordoș, doamna Oana Goga a fost aleasă, cu unanimitate de voturi, să reprezinte interesele social-democrației din Huedin. Acest lucru este văzut într-un mod eminamente pozitiv de către președintele PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, de asemenea reprezentant al noului curent politic social-democrat.

„Viziunea partidului nostru, așa cum se vede și în modalitatea de lucru implementată în Câmpia Turzii, este o viziune axată pe construcție, pe crearea unor resurse și pârghii pentru generațiile următoare.

O astfel de strategie politică poate fi implementată doar de către o persoană tânără, cu studii și o capacitate crescută de a vedea pe termen mediu și lung.

Doamna Oana Goga, proaspătul ales președinte al PSD Huedin este, asemeni mie și asemeni domnului subprefect, Răzvan Ciortea, o reprezentantă a noii generații de social-democrați!

Felicitări, stimată colegă! Felicitări, PSD Huedin pentru alegere”, conchide Mihai Șandru, președintele PSD Câmpia Turzii.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Si beat, si fara permis, la volan prin Campia Turzii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul...

Captură-RECORD la Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din Câmpia Turzii

Seara trecută a fost una cu adevărat norocoasă pentru doi pescari, care au venit la Complexul de Agrement...

Câmpia Turzii a mai pierdut un erou

În acest week-end, locotenent colonelul, Marius Crișan, originar din Câmpia Turzii, a părăsit lumea fizică, după o lungă...

Progresul Boian a stat, iar UST și Viitorul au profitat!

Etapa a 18-a din Liga a 5-a, zona Câmpia Turzii, la fotbal. Liderul, Progresul Boian, a fost programat...
spot_img

Lunean, beat pe strazile din Campia Turzii

La data de 27 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un conducător auto de 53 de ani, din...
%d bloggers like this: