spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Președintele Consiliului Școlar al Elevilor CNMV selectat într-un program de accesare fonduri ERASMUS

spot_img

Gabriela Hudrea, Președintele Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Național “Mihai Viteazul” Turda, va participa săptămâna aceasta la București pentru o sesiune de formare organizată de A.N.P.C.D.E.F.P. în vederea dezvoltării abilităților de accesare de fonduri europene.

Sesiunea vizează apelul de proiecte care urmează să se încheie la 4 Octombrie, subsecțiunea de programe ERASMUS de Încurajare a participării tinerilor în comunitate.

“M-am străduit foarte mult să identific astfel de oportunități pentru că știu că e nevoie să venim în sprijinul elevilor cu resurse pentru a îi ajuta să se dezvolte. Mă implic deja în consiliul elevilor de un an de zile. Am interacționat cu foarte mulți elevi geniali a căror idei ar avea mai mult impact cu resursele potrivite. Comunitatea noastră din CNMV este extrem de activă și implicată: mereu există inițiative, acțiuni ale cluburilor și proiecte. Știu că am putea face mai mult și colegii mei merită acest efort” – transmite Gabriela Hudrea.

Nu este prima dată când aceasta ar reuși să atragă resurse pentru tinerii din Turda. În 2022 a convins un juriu de la un concurs național finanțat de Raiffeisen să investească 10000 de euro într-un proiect de științe – dezvoltând un concurs tip Science Fair pentru elevii de gimnaziu din oraș.

spot_img
spot_img
spot_img