19.9 C
Turda
Tuesday, August 16, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPremii și recunoștință pentru exemplele longevității în cuplu de la Câmpia Turzii

Premii și recunoștință pentru exemplele longevității în cuplu de la Câmpia Turzii

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Statornicia în cuplu și dăinuința iubirii sunt atuurile cele mai de preț ale unei familii trainice și fericite.

Cu bune și cu rele, fiecare a jurat în fața lui Dumnezeu că va rămâne aproape unul altuia, în pofida greutăților vieții.

Tocmai din aceste considerente, cuplurile care rămân căsătorite vreme de o jumătate de veac merită nu doar aprecierea, ci și respectul nostru.

Astfel, Primăria Municipiului Câmpia Turzii prin Serviciul Public Local de Asistenţă Socială organizează, conform tradiţiei „Nunta de aur”, moment de puternică încărcătură emoţională şi gânduri alese pentru cuplurile căsătorite în anul 1968, care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Evenimentul va avea loc la Palatul Cultural „Ionel Floaşiu” Sala Mică, în data de 07.12.2018, la ora 10:30, iar cuplurile premiante vor putea urmări o piesă de teatru cu valențe istorice, pusă în scenă de trupa „Catharsis” a Colegiului Tehnic „Victor Ungurean”, coordonată de Cristina Antonia Goia.

După sceneta de teatru, Silviu Pop, colegul nostru de la Serviciul Cultură, va susține un micro-recital de colinde.

„De fiecare dată când am ocazia de a întâlni și, după caz, premia aceste cupluri minunate mă simt copleșit de admirație având în vedere experiența de viață parcursă în cuplu, cât și motivația de a rămâne împreună până la capăt. Sunt onorat că și în acest an am oportunitatea de a premia “podoabele albe” ale comunității noastre”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: