spot_img
spot_img

PREMIERĂ: La Școala Teodor Mărășanu din Turda se inaugurează, în 24 mai, un laborator dedicat protejării mediului

spot_img

Date:

Share post:

spot_img

În urma a câteva luni de activitate continuă și cu sprijinul primit din partea Fondului pentru un viitor mai bun în comunități, Laboratorul Ecologic, unul dintre puținele laboratoare ecologice din România pentru elevi, își deschide ușile către publicul turdean! Asociația de Părinți a Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu așteaptă toți tinerii iubitori de știință și nu numai, să facă poate chiar primii lor pași către cunoașterea mediului înconjurător.

​​Una dintre sălile Școlii Gimnaziale Teodor Murășanu a fost dotată cu tablă interactivă incorporată cu videoproiector, sistem de sonorizare performant și un laptop la fel de performant, pentru derularea activităților de predare într-o manieră interactivă. În acest fel, tehnologia de ultimă oră este integrată în abordarea multidisciplinară a ecologiei, pentru a transforma mediul în #PrioritateaNumărul1 a Turzii!

Lansarea Laboratorului va fi marcată de o conferință de cu privire la importanța tematicilor ecologice ca abordare multidisciplinară în educație, în data de 24 mai. Persoanele doritoare să participe sunt invitate să trimită un mail pe adresa asociatiaparintilorsgtm@gmail.com.

Laboratorul Ecologic își propune să construiască, prin educație, o comunitate locală îndrăgostită de mediu, prin transformarea subiectelor de mediu dintr-o tematică școlară insuficient abordată, într-un punct care unește o întreagă comunitate de părinți, profesori, elevi, persoane din mediul ONG și instituții. Prin workshop-uri, expoziții și mentorat și într-o atmosferă non formală, aceștia vor beneficia de formare privind abordarea fascinantă a mediului, atitudini pro-mediu și un spațiu comunitar gratuit pentru activități ecologice.

Pentru a afla mai multe detalii cu privire la activitățile desfășurate în cadrul proiectului, puteți urmări pagina de Facebook Scoala Teodor Murasanu Turda (https://www.facebook.com/profile.php?id=100063793141988).

Laboratorul Ecologic este implementat de Asociația Părinților din Școala Gimnazială Teodor Murășanu Turda, cu sprijinul Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” Turda.

Proiectul este implementat prin programul Fondul pentru un viitor mai bun în comunități, finanțat de Lidl și coordonat la nivel național de Federația Fundațiile Comunitare din România, iar la nivel local de Fundația Comunitară Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Lucrari in ritm alert, la o gradinita din Turda

🏗 Avansează lucrările de modernizare din cadrul proiectului Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria...

Cristian Matei, mesaj de felicitare pentru elevii de 10 ai Turzii

Turda are elevi de nota #10! 💟   Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a, vă felicit pentru rezultatele bune obținute...

El este singurul elev de 10 curat la Evaluarea Națională, din zona Turda-Câmpia Turzii

Șeful de Promoție al Școlii Gimnaziale „Ioan Opriș” din Turda, David Ciutureanu, a reușit să obțină media 10...

Bărbat din Vaslui, arestat preventiv de Judecătoria Turda, după ce a fost arestat de polițiștii din Câmpia Turzii, fiindcă a făcut scandal în autocar,...

E frumoasă România, nu-i așa? Atât de frumoasă încât oameni care locuiesc în diverse zone ale țării ajung...
spot_img

OPEN EUROPEAN DE JUDO ADAPTAT PENTRU PERSOANELE CU NEVOI SPECIALE CLUJ-NAPOCA, 9 SEPTEMBRIE 2018 – ROMÂNIA

Asociația AGA Down Sindrom Cluj organizează, între 8 și 10 septembrie, o Tabăra Internațională de Judo Adaptată Persoanelor cu Nevoi Speciale. Este...
%d bloggers like this: