13.4 C
Turda
Monday, September 19, 2022
spot_img
HomeȘtiri Câmpia TurziiPremieră la Câmpia Turzii - poliția locală a amendat un cetățean pentru...

Premieră la Câmpia Turzii – poliția locală a amendat un cetățean pentru injurii pe facebook… și, pe bună dreptate!

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După multă vreme în care injuriile pe rețelele de socializare erau la ordinea zilei și toată lumea se putea bălăcări după pofta inimii, iată că oamenii legii din Câmpia Turzii s-au decis să ia atitudine.

În această dimineață, Poliția Locală Câmpia Turzii a dat publicității faptul că au amendat un individ pentru injurii și adresare de cuvinte obscene.

„ În data de 01.04.2019 agenții de poliție locală din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Câmpia Turzii au sancționat cu amendă contravențională în valoare de 1.000 de lei un cetățean din localitate pentru cuvintele jignitoare și obscene aduse pe rețeaua de socializare Facebook, la adresa instituției și a polițiștilor locali, de natură să lezeze demnitatea și onoarea acesteia.

În urma comunicatului de presă intitulat “Poliția Locală Câmpia Turzii în acțiune” postat pe pagina de Facebook a Primăriei Câmpia Turzii în data de 29.03.2019, numitul C.A. a adresat cuvinte jignitoare și obcene la adresa insituției și a polițiștilor locali, sub formă de comentariu.

Persoana a fost invitată ulterior la sediul Poliției Locale, pentru a da detalii cu privire la fapta sa, acesta refuzând prezentarea, fiind sancționat cu amendă contravențională și pentru această faptă cu suma de 500 de lei, conform Legii 61/1991 R.

În baza deciziei instanțelor de judecată românești, rețeaua de socializare Facebook, precum și conturile deschise pe această platformă, reprezintă spațiu public și nu privat, iar fapta săvârșită încalcă prevederile Legii 61/1991 R, reprezentând contravenții, acestea fiind astfel sancționate în conformitate.”, se arată într-un comunicat postat pe pagina de socializare a Primăriei Câmpia Turzii.

Individul care a adresat injurii și care a fost amendat are, într-adevăr, o atitudine extrem de agresivă, după cum reiese din comentarii.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: