fbpx
spot_img
HomeDEZVĂLUIRIPrefectura Cluj da detalii despre cazurile de "COVID19 britanic"

Prefectura Cluj da detalii despre cazurile de “COVID19 britanic”

- Advertisement -

Dupa ce in presa au aparut informatii despre cazurile de COVID19 cu noua tulpina britanica, Prefectura Cluj a dat cateva informatii.

“Referitor la cele 2 cazuri depistate cu tulpina britanică, este vorba de 2 persoane cu varsta de 29 respectiv 54 ani, cu domiciliul în alte județe și rezidenți în jud.Cluj. Aceștia au fost confirmați pozitiv cu Covid19, iar ulterior, in urma procesului de sintetizare a probelor, s a constatat existența tulpinei britanice. Aceștia au fost izolați la domiciliu pe perioada de 14 zile, fiind depistați pozitiv cu Covid19 în 14 ianuarie, starea lor de sănătate nu a necesitat spitalizare. “, a scris Prefectura Cluj.

Ceea ce este CIUDAT insa la cele 2 persoane confirmate este faptul ca acestea NU AU INTRAT IN CONTACT cu vreo persoana venita din Marea Britanie.

“Din anchetă epidemiologică nu a rezultat faptul că au călătorit în Marea Britanie sau că ar fi intrat în contact cu vreo persoană provenita din aceasta zonă. Nu exista niciun link epidemiologic între cele 2 cazuri.”, transmite Prefectura Cluj.

Comentarii

1 COMMENT

Comments are closed.

- Advertisment -
- Advertisment -

Citește

Comentarii

%d bloggers like this: