spot_img
spot_imgspot_img
Cluj NewsPrefectul judetului Cluj, Irina Munteanu, recompensata cu cea mai aleasa distinctie ortodoxa...

Prefectul judetului Cluj, Irina Munteanu, recompensata cu cea mai aleasa distinctie ortodoxa a Ardealului

In zi de praznic imparatesc si in loc binecuvantat de Dumnezeu, la Manastirea Nicula, primul prefect femeie din istoria judetului Cluj, doamna Irina Munteanu, a primit “CRUCEA TRANSILVANA”!

Distinctia i-a fost oferita de Inalt Preasfintia Sa, Andrei, Mitropolitul Clujului, Salajului si Maramuresului.

🙏🏻 Astăzi este zi de mare sărbătoare, atât pentru credincioșii ortodocși, cei greco-catolici, cât și pentru cei romano-catolici, fiind prăznuită Adormirea Maicii Domnului.

✅ Cu această ocazie și în semn de mulțumire pentru numeroasele proiecte sociale inițiate în județ, dar şi pentru activitatea profesională din ultimii ani a doamnei prefect Irina Munteanu, domnia sa a primit de la Înaltpreasfinţia Sa Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, Crucea Transilvană, cea mai înaltă formă de gratulare a Mitropoliei Clujului, Maramureșului și Sălajului.

➡️ Printre proiectele sociale amintim: „Sănătate și siguranță în Clujul rural”, prin care locuitorii județului cu acces limitat la servicii medicale au beneficiat de analize medicale de bază și consultații medicale de specialitate în mod gratuit prin bunăvoința partenerilor și a sponsorilor; proiectul „Ajutăm Ucraina” de ajutorare a refugiaților, urmare a conflictului militar din Ucraina și a implicării active și constante, alături de ONG-uri și autoritățile locale pentru a le oferi adăpost temporar, alimente și acces la servicii ș.a.m.d.

🤝🏻 În cadrul momentului solemn, pentru deschiderea și implicarea în bunul mers al procesiunii religioase, Înaltpreasfinţia Sa Andrei Andreicuț a adus mulțumiri autoritaților centrale în prezența Secretarului General al Guvernului, domnul Mircea Abrudean, structurilor Ministerului Afacerilor Interne, instituțiilor și reprezentanților autorităților locale.

☦️ Marea Sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului să ne găsească alături de cei dragi, în sănătate și bucurie!”, a scris astazi Prefectura Cluj.

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Perchezitii DNA la ISCTR Cluj – luare de mita

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial...

Un nou traseu turistic extrem de spectaculos în județul Cluj

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu...

Oana Murariu, deputat USR: „Românii vor putea contesta mai ușor în justiție acte administrative”

Cluj-Napoca, 2 octombrie 2023 Românii înfruntă multe obstacole când...

CFR Cluj sprijină PEDITEL și sănătatea copiilor din România

Cluj-Napoca, România – 2 octombrie 2023 - CFR Cluj,...

Om de afaceri din Cluj, mort după un incident stupid

Călin Așchilean, fostul patron al restaurantului Aroma și fost...

Robotii vin la FICT2023

Încă o dată! VIN ROBOȚII LA FICT • 📢 Dar nu...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: