spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Târg al ONG-urilor, la Câmpia Turzii

Apah Transilvania va invita vineri, 26 iulie 2024, incepand...

❗️Atenție❗️ Circulatie inchisa la Turda

Anunț închidere circulație! 👷‍♂️Pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor de...

(VIDEO) Accident rutier in Campia Turzii

Neadaptarea vitezei la conditiile de drum a cauzat un...

Alertă meteo lângă Turda

După perioada caniculară prin care am trecut, urmează furtunile! ISU...

Înălțați-vă proiectele la noi culmi cu Nacele Cluj!

Ai nevoie să ajungi la înălțime pentru lucrările tale...

Prefectul de Cluj, alaturi de cei de la Bosch, la ceas aniversar

✅ În cursul serii trecute a avut loc evenimentul aniversar prin care se marchează 10 ani de prezență a companiei Bosch în județul nostru, cu a cărui prilej, doamna prefect Irina Munteanu a răspuns invitației de a le fi alături.

👉🏻 În cadrul momentului festiv doamna prefect a subliniat eforturile și implicarea companiei Bosch, atât în mediul de business, fiind un lider global și regional în furnizarea de tehnologii și servicii, mulțumind totodata pentru solidaritatea și implicarea în comunitate, de care această companie de succes dă dovadă.

🤝🏻 Multitudinea dovezilor implicării și a diversității domeniilor este de lăudat, daca vorbim de faptul că Bosch este un partener de încredere al învățământului din județul Cluj, atât în activitățile didactice, cât și în cele extracurriculare. Compania a decis să crească numărul locurilor disponibile în sistemul de învățământ dual în fabricile sale din România, oferind oportunități de învățare și practică pentru elevii și studenții interesați de domeniul tehnic. Totodată au susținut achiziția de echipamente IT pentru școli și universități din județ, pentru a le permite să participe la concursuri și proiecte în țară și străinătate.

➡️ Compania a fost un susținător activ al campaniei de vaccinare împotriva Covid-19, promovând importanța respectării măsurilor de prevenție și protecție, precum purtarea măștii, distanțarea fizică și igiena mâinilor, dar si un sprijin permanent in perioada pandemiei sau in ajutorarea refugiaților războiului din Ucraina.

🏆 În cadrul evenimentului, a avut loc o ceremonie de premiere în care doamna prefect Irina Munteanu a primit un trofeu în semn de recunoștință pentru buna colaborare dintre Instituția Prefectului – Județul Cluj și compania Bosch.

👏🏻 Cu acest prilej, îi felicităm încă o dată pentru această aniversare și le mulțumim pentru tot ce au făcut și fac pentru județul Cluj, dorindu-le mult succes și prosperitate!

spot_img
spot_img