spot_img

Predicții 2022 | Iată ce spun astrele și șamanii despre anul care începe astăzi

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

Predicții 2022! RefleqtMedia vă prezintă mai multe surse de predicții privind ceea ce ne-ar putea aduce acest an. Va fi război în Ucraina? Trăim ultimul val pandemic, iată ce spune Baba Vanga, Nostradamus, diverși astrologi și șamani.

Șamanii din Peru au făcut tradiționalele incantații la final de an. Predicțiile par să fie pozitive, pentru că 2022 se anunță un an calm. Vrăjitorii, şamanii şi clarvăzătorii sunt o realitate obişnuită în Peru, unde magia este folosită încă de pe vremea incaşilor pentru a prezice viitorul.

Desigur, cea mai așteptată predicție este cea în privința pandemiei, iar veștile par să fie bune. Coronavirusul rămâne printre noi, dar într-o formă ușoară, înainte de a „dispărea”, a prezis unul dintre șamani.

„Coronavirusul va rămâne printre noi, ca o parte a familiei. Va fi ceva mai blând, dar va trăi printre noi și, încetul cu încetul, va dispărea”, a declarat șamanul Walter Alarcón, citat de Digi24.ro.

Veștile de la șamani sunt bune nu doar pe plan medical: ei prezic și o reducere a conflictelor și tensiunilor, inclusiv la granița Rusiei cu Ucraina, grație incantațiilor lor. „Rusia vrea să invadeze un teritoriu din Ucraina, dar nu se va întâmpla. De aceea noi, șamanii, suntem aici, pentru a nu exista un război, o agresiune fizică”, a declarat șamanul Félix Roldán, potrivit Euronews.

Va apărea o variantă de coronavirus mai infecţioasă decât Delta şi Omicron care să domine în cazurile globale de infectare?

Da. Majoritatea virologilor se aşteptau ca Delta să fie succedată de ceva mai infecţios, dar puţini au prevăzut un salt atât de brusc în sus în transmisibilitate ca Omicron. Virusul poate infecta miliarde de oameni în 2022, aşa că ar fi surprinzător dacă evoluţia nu ar produce ceva care se răspândeşte şi mai repede. Cât de agresivă va fi noua mutaţie, rămâne de văzut.

Va reveni inflaţia din SUA la ţinta de 2% a Rezervei Federale până la sfârşitul anului?

Nu. Fixaţia marilor banci centrale că „surpriza” inflaţionistă din 2021 este tranzitorie a fost o greşeală. Penuriile simţite în 2021 se pot dovedi într-adevăr temporare. Însă componenta locativă din indicele preţurilor de consum pare probabil să crească brusc. Piaţa forţei de muncă este fierbinte, cu şomaj scăzut, cu multe locuri de muncă neocupate şi o rată a demisiilor ridicată. Creşterea inflaţiei a făcut ca ratele dobânzilor reale pe termen scurt să fie şi mai negative. Înăsprirea moderată a politicii Fed aşteptată în 2022 şi decalajele lungi dintre înăsprire şi efectele acesteia fac probabil ca inflaţia de bază, în special inflaţia salarială, să crească, nu să scadă, în 2022.

Se va termina „Marea demisioneală”?

Da – sau cel puţin se va domoli. În SUA, The Big Quit începe deja să-şi piardă din avânt, iar mamele care au încetat să mai muncească în timp ce şcolile erau închise se întorc. Cu condiţia trecerii valului Omicron, mai mulţi salariaţi se vor întoarce pe măsură ce virusul se retrage şi economiile acumulate anul trecut se vor diminua. Însă îmbătrânirea demografică şi migraţia mai scăzută înseamnă că pieţele forţei de muncă vor fi în continuare tensionate, lucrătorii din zonele cu deficit fiind mai bine plasaţi pentru a negocia salarii şi condiţii de muncă decât înainte de pandemie. De ce se întâmplă pe piaţa muncii din SUA depinde politica monetară a Fed, iar de ce face banca centrală a Americii depinde ce vor face multe dintre celelalte bănci centrale ale lumii.

Îşi va alege Franţa un preşedinte de extremă dreapta?

Nu. Extrema dreapta nativistă a Franţei a salutat o nouă achiziţie înaintea alegerilor prezidenţiale din aprilie: Eric Zemmour. Dar cu excepţia unor întorsături neaşteptate (se pot întâmpla multe în patru luni), fostul editorialist divizează votul ultranaţionalist, mai ales în detrimentul lui Marine Le Pen, care nu mai pare sigură că va ajunge în finală. Acolo, ea sau Zemmour se vor confrunta cel mai probabil cu preşedintele Emmanuel Macron, care i-ar aduna pw alegătorii partidelor tradiţionale împotriva lor. Vestea proastă pentru Macron este că probabil ar câştiga cu o marjă mai mică decât în ​​2017. Alegerile din Franţa contează pentru Europa deoarece Macron are planuri mari pentru UE, mai ales că s-a schimbat ştafeta la Berlin. Apoi, Le Pen este considerată agent al Moscovei.”, scrie Ziarul Financiar.

De asemenea, vă prezentăm și predicțiile realizate de celebrii, Nostradamus și Baba Vanga.

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat în arena geopolitică a lumii. Iar mai multe state pot fi atrase în acest război. În același timp, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Totodată, relațiile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche. În momentul în care numărul lor se apropie de un nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat. Va fi posibil să-l localizăm- fluxul de emigranți din țările din est va fi oprit de guvernul francez.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre cele două state- Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

Printre evenimentele care vor marca anul 2022, cel mai uşor de crezut va fi cel al preluării realităţii de către lumea virtuală, ceea ce se întâmplă în unele cazuri încă de acum. De asemenea, Baba Vanga a vorbit despre o posibilă nouă pandemie, care va fi descoperită în Siberia şi care va fi cauzată de un virus îngheţat care va lua amploare din cauza încălzirii globale. 

Clarvăzătoarea a vorbit şi despre o invazie a extratereştilor pe Pământ, iar un asteroid ar urma să lovească planeta.

Baba Vanga, al cărei nume real este Vangelia Gushterova,  prezis, de asemenea, foamete în India, unde se presupune că temperaturile vor ajunge la 50 de grade, provocând lăcustele să atace culturile. Ea a vorbit şi despre mai multe cutremure, dar şi un tsunami, povestind şi despre inundaţii catasrofale în Australia şi mai multe părţi ale Asiei.”, scrie ObservatorNews.ro

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cea mai mare galaxie din Univers a fost descoperită recent – mai contestă cineva existența extratereștrilor?

Universul, cosmosul sau „marele întuneric” - oricum i-ai spune, este o vastă întindere de spațiu, materie, antimaterie și...

Nu toți copiii au amintiri plăcute de Paști

Pentru majoritatea copiilor, sărbătorile de Paști sunt frumoase, cu cadouri și tradiții spectaculoase, însă există și copii pentru...

Cea mai ciudată poză de până acum! Ce credeți că este?

Jurnalistul, Vlad Petreanu, de la Europa FM, a publicat, ieri, fotografia atașată acestui articol, însă n-o să ghicești...

Intervenție EMOȚIONANTĂ pentru un echipaj SMURD, la Măguri Răcătău

Echipajul SMURD de la Garda de Intervenție Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri...
spot_img

Accident rutier GRAV intre Turda si Aiud

Detașamentul de Pompieri Aiud intervine pentru acordare prim ajutor medical si descarcerare la un accident rutier produs pe DN1 intre Aiud si Miraslau.3 auto...
%d bloggers like this: