fbpx
Tuesday, May 30, 2023
spot_img
spot_imgspot_img
HomeȘtiri TurdaPredare pentru cei mici într-un mod inovativ prin Biblioteca Senzorială

Predare pentru cei mici într-un mod inovativ prin Biblioteca Senzorială

spot_img

 

Educația pentru cei mici, chiar dacă evoluează, se bazează prea mult pe aspecte greșit înțelese în trecut cu privire la dezvoltare. Educația nu este un simplu act de transmitere de informații. În special pentru copilașii cu vârsta între 3 și 7 ani, dezvoltarea trebuie stimulată, făcând apel la interactivitate – la simțuri și fascinație.

 

Biblioteca Senzorială va revoluționa, la nivel local, predarea pentru cei mici! Copiii au nevoie de activități gândite special pentru ei, care să le stimuleze simțul tactil, vizual, olfactiv, auditiv și kinestezic. Astfel, Grădinița Prichindelul Isteț Turda își propune formarea a 8 cadre didactice pentru intgrarea stimulării senzoriale în predare, care mai apoi să reușească să dezvolte îndeaproape și să crească, prin activități plăcute, interactive și inovative, interesul pentru educație în rândul celor mici.

 

Totodată, în cadrul grădiniței se va crea un spațiu special destinat numit “Biblioteca Senzorială”, dotat cu resurse pentru predare prin stimularea simțurilor și joc, astfel creând un context de învățare benefic în rândul micuților.

 

Biblioteca Senzorială este un proiect dezvoltat prin finanțarea obținută în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

 

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Pentru a afla mai multe despre acest proiect, puteți contacta Coordonatorul Proiectului, Liubiana Bunea, la numărul de telefon 0741 212 700, sau pe adresa de email prichindelulistetturda@gmail.com. De asemenea, puteți urmări pagina de Facebook Gradinita Prichindelul Istet Turda (link: www.facebook.com/Gradinita-Prichindelul-Istet-1582354878711675/)

spot_img
spot_img
spot_img
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -spot_img
spot_img

Most Popular

%d bloggers like this: