spot_img
spot_imgspot_img
Cluj NewsPozitia oficiala a companiei Studium Green referitoare la proiectul Tower- Cluj

Pozitia oficiala a companiei Studium Green referitoare la proiectul Tower- Cluj

Studium Green, împreună cu asociatul său majoritar, dl Dorin Bob, doresc să facă o serie de precizări şi dezminţiri legate de informaţiile eronate şi defăimătoare apărute în spațiul public cu privire la procedurile litigioase aflate în curs de desfăşurare contra Carpathia LLC (controlată de apropiaţii dlui Mihai Chezan).

În primul rând, constatăm cu regret practicile de răspândire a unor informaţii care induc în eroare, fără a se solicita în prealabil poziţia tuturor părţilor implicate.

În al doilea rând, Studium Green doreşte să clarifice că nu există niciun demers de executare silită activ împotriva sa. Sumele stabilite prin Sentinţa Arbitrală la care se face referire în presă au fost virate integral.

În al treilea rând, dorim să facem cunoscut că Sentinţa arbitrală respectivă este supusă unor proceduri de atac succesive în faţa instanţelor judecătoreşti, până la nivelul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, proceduri care au fost iniţiate deja, astfel încât situaţia litigioasă este departe de a fi soluţionată.

Pentru aceste motive, deşi considerăm profund nedreaptă soluţia pronunţată de Tribunalul Arbitral în discuţie, nu vom fi atraşi în demersurile de comentare în faţa opiniei publice a unor chestiuni aflate în curs de soluţionare în faţa justiţiei. Ne limităm la a menţiona că vom utiliza toate pârghiile legale pentru afirmarea drepturilor noastre.

Deşi regretă situaţia în care a fost atras prin manevre frauduloase care au profitat de decizia sa de a investi cu bună crediţă peste 7 milioane euro în proiectul Tower şi de a se implica personal în soluţionarea situaţiei persoanelor păgubite anterior, dl Dorin Bob are încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă.

Nu în ultimul rând, Studium Green şi dl Bob doresc să asigure toţi clienţii, colaboratorii şi partenerii contractuali că îsi vor dedica toate eforturile, ca întotdeauna, pentru continuarea neîntreruptă a activităţii grupului şi respectarea angajamentelor asumate.

- Advertisement -spot_img
spot_img

More From RefleqtMedia

Un nou traseu turistic extrem de spectaculos în județul Cluj

Un nou traseu turistic, extrem de spectaculos, care cu...

Oana Murariu, deputat USR: „Românii vor putea contesta mai ușor în justiție acte administrative”

Cluj-Napoca, 2 octombrie 2023 Românii înfruntă multe obstacole când...

CFR Cluj sprijină PEDITEL și sănătatea copiilor din România

Cluj-Napoca, România – 2 octombrie 2023 - CFR Cluj,...

Om de afaceri din Cluj, mort după un incident stupid

Călin Așchilean, fostul patron al restaurantului Aroma și fost...

Robotii vin la FICT2023

Încă o dată! VIN ROBOȚII LA FICT • 📢 Dar nu...

Perchezitii la Cluj intr-un dosar de pornografie infantila

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de...
- Advertisement -spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: