spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Povestea unei mamici care a nascut la Campia Turzii

spot_img

Sectia de obstetrica-ginecologie ramane “SUPERSTARUL” Spitalului “Dr. Cornel Igna” din Campia Turzii.

Dupa ce aceasta sectie a pus spitalul pe “Harta Binelui din Spitale” acum o mamica a povestit pentru siteul “DespreCopii” despre experienta ei pe sectie.

“Eu si soțul meu am așteptat cu nerăbdare sa vina pe lume micuța noastră Ayana Maria si sa vina cu nerăbdare între noi. Ne-am dorit foarte mult un copil, am încercat foarte mult sa o avem pe fetița si pana la urma s-a întâmplat cu un simplu tratament facut.

 

Am nascut la spitalul municipal Campia Turzii. Vrem sa le multumim personalului de la spitalul municipal Campia Turzii pentru îngrijirea acordată mie si fetiței mele. Daca ar fi vreodată sa le dau o nota le-as da nota 10 atat doctorilor cat si asistentelor pentru îngrijirea acordată si pentru înțelegere. Daca ar fi sa recomand vreodata la cineva cum sa nască as recomanda nașterea prin cezariana. Nu este atat de grea precum se spune si nici recuperarea nu este asa dureroasa precum se aude.

 

Cea mai minunata zi din viata mea

 

Am fost la fiecare control si la fiecare analiza recomandata de medic cu fluturași în stomac sa avem o fetiță sanatoasa si s-a întâmplat, a venit și acea zi. Ziua aceea de 20.05.2022 este cea mai minunata zi din viata mea atat pt mine cat si pt soțul meu.

 

Trebuie sa intervenim cu cezariana

 

Nu uit niciodata cand am fost joia la control și mi-a spus doctorul “maine trebuie sa te prezinți la spital, esti trecuta de termen si trebuie sa intervenim cu cezariana”. În acea zi toată ziua am avut emoții, nu ma puteam linisti si stăpâni aveam un fel de frica fiind primul copil, prima nastere.

 

Ajunsă vinerea la spital m-a luat iar frica de operație de tot ce e o naștere în sine dar asistentele fiind drăguțe m-au linistit si m-au încurajat impreuna cu domnul doctor si doamna anestezistă.

 

Ajunsa în sala de operație aveam niște emoții… mi s-a facut anestezia iar dupa 2 secunde am amorțit de la brau în jos. Asa repede imi amintesc ca a trecut timpul până m-au tăiat si am auzit-o pe dragostea vietii mele ca plange.

 

Am simțit o emoție ce este de nedescris si plângând în hohote am sărutat-o pe obrăjori.

 

Am nascut la spitalul municipal Campia Turzii

 

Vrem sa le multumim personalului de la spitalul municipal Campia Turzii pentru îngrijirea acordată mie si fetiței mele. Daca ar fi vreodată sa le dau o nota le-as da nota 10 atat doctorilor cat si asistentelor pentru îngrijirea acordată si pentru înțelegere. Daca ar fi sa recomand vreodata la cineva cum sa nască as recomanda nașterea prin cezariana. Nu este atat de grea precum se spune si nici recuperarea nu este asa dureroasa precum se aude. Ce este important e sa nu te lași moale la pat, sa gândești tot timpul “eu sunt o curajoasă si pot, pot sa trec pentru tot ce va apărea în viata mea.”, a povestit tanara mamica.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img