fbpx
spot_img

Potaissa Turda si-a prezentat tricourile cu care va evolua in noul sezon

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

AHC Potaissa Turda, cea mai galonata echipa de handbal din Transilvania, si-a prezentat noile tricouri cu care va evolua in sezonul 2022-2023.

In cadrul unei conferinte de presa sustinuta ieri, la care a fost invitat si primarul turdean, Cristian Matei, “magnificii” au vorbit despre provocarile noului sezon, despre planurile pe care le au, dar si despre viitoarea Sala Polivalenta a Turzii, in care spera sa joace cat mai curand.

🤾🎤În cursul zilei de ieri am participat la conferința de presă a echipei de handbal AHC Potaissa Turda cu ocazia reunirii lotului de seniori.

Mă bucur că am reușit să contribuim și noi la performanțele deosebite ale echipei, iar rezultatele obținute în sezonul recent încheiat sunt dovada că la Turda se face performanță sportivă! Am certitudinea că în noul sezon echipa noastră de handbal își va atinge toate obiectivele propuse.

Totodată, prin construirea Sălii Polivalente, dar și prin proiectul de construire a complexului sportiv, Academia de Performanță Sportivă „Potaissa Turda”, echipa noastră de handbal se va putea antrena în spații moderne, dotate corespunzător pentru a putea performa.

Toate aceste investiții în infrastructura sportivă sunt pentru ca tinerii turdeni cu inclinații sportive să facă performanță acasă, Turda oferindu-le atât spațiile necesare, cât și cluburi performante diverse în cadrul cărora să le fie șlefuite talentele astfel încât să ajungă pe culmile cele mai înalte ale performanței.

👏În noul sezon handbalistic, le urez succes tuturor jucătorilor și ca de obicei, la fiecare meci îi vom susține pentru a-i conduce spre marile victorii din toate competițiile.

#ConferintaDePresa #AHCPotaissa”, a declarat Cristian Matei, primarul Turzii si unul dintre principalii promotori ai performantei sportive din Turda.

spot_img
spot_img
spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Related articles

El e proful de istorie de la CTVU care isi duce elevii la meciurile de baschet ale U Cluj

Sa ai un profesor bun este u binecuvantare, dar sa ai unul care te duce la meciuri si...

Tentativa EȘUATĂ de flagrant a Politiei Campia Turzii – in aceasta seara!

O intamplare care miroase a abuz sau eroare politieneasca s-a petrecut, in aceasta seara, la Campia Turzii. Dupa ce...

Video fantastic: Avram Gal a devenit „regele cărnii de vită”!

În cadrul unei postări pe tiktok, Avram Gal, patronul Transylvania Steak House, a primit supranumele de „rege al...

Două noi parcări de reședință, pe străzile  Aviatorilor și Plopilor

✅Înainte de începerea acestor lucrări, în cele două zone erau construite garaje, dintre care multe stăteau nefolosite. Prin...
%d bloggers like this: