spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Porți deschise cu ocazia Zilelor Pediatriei Clujene

Clujenii vor putea vizita noul sediu al Spitalului de Psihiatrie Pediatrică și Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca, instituție medicală aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, găzduiește cea de-a șaptea ediție a Zilelor Pediatriei Clujene (https://www.zilelepediatrieiclujene.ro/), prestigioasă manifestare de profil care va avea loc în perioada 6 – 8 iunie 2024.

Cu acest prilej vor fi organizate și evenimente „Porți deschise”, în cadrul cărora vor fi prezentate clujenilor cele mai noi dotări și investiții realizate prin proiectele europene atrase de Consiliul Județean Cluj.

–          În perioada 1 – 5 iunie va putea fi vizitat noul sediu al Spitalului de Psihiatrie Pediatrică, spital recent construit de la 0, singura clinică de acest tip din Transilvania. Programul de vizitare este zilnic, în perioada 1 – 5 iunie 2024, între orele 11.00 – 17.00, la adresa Calea Mănăștur nr. 54C, Cluj-Napoca.

–          În ziua de vineri, 7 iunie 2024, orele 14.00 – 18.00, „Porți deschise” la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.

Zilele Pediatriei Clujene vor reuni specialiști de marcă din domeniul Pediatriei și specialităților conexe care vor aborda subiecte de actualitate în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pediatrice. Ca în fiecare an, prin caracterul multidisciplinar și acoperirea unui spectru larg de tematici, manifestarea va continua misiunea educațională și științifică. În același timp, evenimentul va constitui și un prilej de dezbatere, schimburi de idei și întâlniri colegiale.

spot_img
spot_img