fbpx
spot_img
spot_img

Popor muribund … căutăm partid responsabil

spot_img
spot_img
spot_img

De citit

spot_img
- Advertisement -

5.110 româmi au murit de la căderea Guvernului Cîțu și până acum, la mazilirea lui Dacian Cioloș. Părinții cuiva, frații cuiva, copiii cuiva, iubiții cuiva … persoane cărora li se va duce dorul și care au murit sufocate, fără pe cineva drag lângă ei.

- Advertisement -
- Advertisement -

În tot acest timp, am asistat la un cirt grotesc, searbăd și fără precedent, pus în scenă de partidele parlamentare, în cârdășie (voită sau nu) cu președintele României.

S-au jucat, practic, de-a politica, de-a Guvernarea, de-a pandemia … iar noi, restul, vaccinații, nevaccinații, pozitivii și negativii, am rămas proverbialii fii ai ploii.

Oameni buni, servesc breslei jurnalistice din februarie 2009, însă în cei aproape 13 ani de carieră nu mi-a fost dat să asist la o asemenea iresponsabilitate și nepăsare față de interesele poporului român.

Nici măcar în 2009, când mulțimea era în stradă, eram în plină criză economică, iar Băsescu insista să-l numească pe Boc premier nu ne-a fost dat să asistăm la un asemenea act de cinism politic … până acum.

Intenționat, am asistat la luările de cuvânt ale parlamentarilor, astăzi, în ziua votului de încredere pentru Dacian Cioloș și, în timp ce știam că Cioloș NU ARE CUM să fie înscăunat, m-a frapat ipocrizia, cinismul și diavolismul cu care majoritatea vorbitorilor făceau apel la calm, la discuție și la responsabilitate, menționând românii care au murit de COVID-19 în acest răstimp.

Ascultând elucubrațiile deșănțate și meschine ale vorbitorilor cu pensii speciale, mă ardea un gând pe cortex: oare … pe ăștia… nu-i poate trăzni Dumnezeu în creștetul capului, mâine, când îi cerul mai senin? 

Avem cel mai negru scenariu COVID-19, avem cele mai mari prețuri la carburanți și energie, avem un PNRR secretizat, prin care România stă capră în fața Europei, spunându-i că nu ne mai încălzim cu lemne, pentru ca Austria să-și poată face cherestea din pădurile țării și iată că avem … o samă de politicieni perfizi și meschini, care … într-un act de tupeu de Ferentari, ne vorbesc despre „responsabilitate”.

Oameni buni … dintre TOATE partidele politice parlamentare, doar DOUĂ au făcut propuneri de premier, la consultările cu Klaus Iohannis: USR l-a propus pe Dacian Cioloș și AUR l-a propus pe Călin Georgescu. Nici Cioloș, nici Georgescu n-aveau nici măcar o șansă MINIMĂ de a deveni premier, fără voturile PSD și PNL … și AMBII reprezentau o soluție de avarie temporară, cel puțin până în iunie-iulie 2022, dar … NU!

PSD n-a făcut nicio propunere de premier pentru că stau liniștiți, pe creștere electorală și vor câștiga LA PAS alegerile din 2024.

PNL n-a făcut nicio propunere deoarece speră ca jocurile de culise, presiunea realității și alte ieftinituri perfide caracteristice facțiunii Cîțu să-l mențină pe bâlbâit la Palatul Victoria.

UDMR n-a făcut nicio propunere pentru că este prostituata politică a României, iar … Werner al nostru … l-a desemnat pe Cioloș cu un singur obiectiv și gând în minte: NU CONTEAZĂ CÂȚI ROMÂN MOR, PNL-UL MERGE MAI DEPARTE!

NU, așa nu merge și… cu scuzele de rigoare, tind să-i dau dreptate lui… Liviu Dragnea (dintre toți). În cadrul unui interviu, Dragnea a spus: „Crin Antonescu ar fi fost un președinte infinit mai bun decât Iohannis. În timp ce Crin pleacă urechea la vorbitori, este dispus să asculte și să negocieze, Klaus CERE, ORDONĂ ȘI AȘTEAPTĂ SĂ SE REZOLVE!”

Așa este … 

Iar noi … pulimea, ăia cu rate prin bănci, cu salariul mic spre mai mic și cu problemele de zi cu zi … așteptăm … ce dracu așteptăm, nu mai știm nici noi … dar așteptăm! Ne-au făcut OIȚE pe toți, ne-au distrus sindicatele, marile uzine, minele, INCLUSIV GALERIILE DE FOTBAL…. au demonetizat, cu largul concurs al Rezist, Declick și alte rahaturi, tot ce înseamnă PUTEREA MASELOR … 

NIMENI nu mai are credibilitate în România.

Mulțumim! Ne-ați înfrânt!

Comentarii

- Advertisement -
- Advertisement -

Alte articole

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

%d bloggers like this: