Cel mai cunoscut lanț de restaurante fast-food din lume, cu specific de pui – Popeyes – a intrat pe piața din România.
Meniul lanțului de magazine include aripioare picante, strips din piept de pui, însă particularitatea acestui lanț de magazine este dată de faptul că-și marinează carnea de pui timp de mai multe ore, ceea ce o face foarte fragedă.
Deschiderea primului restaurant Popeyes din România a adunat sute de clienți sâmbătă, 9 aprilie, încă de la primele ore ale dimineții, în Băneasa Shopping City, pentru a gusta celebrul pui prăjit, pregătit după rețete specifice bucătăriei din Louisiana. Popeyes este unul dintre cele mai apreciate restaurante cu servire rapidă din SUA, datorită gustului unic al puiului, marinat 12 ore și asezonat cu un mix îndrăzneț de condimente Cajun, crocant la exterior și cu o textură suculentă la interior.
La eveniment au participat zeci de invitați: persoane publice, presă, influenceri, precum și reprezentanții Ambasadei Statelor Unite în România, printre care Shane Dixon, Deputy Chief of Mission și reprezentanții Serviciului Comercial.
„Suntem mai mult decât bucuroși că oaspeții ne-au împărtășit entuziasmul pentru lansarea Popeyes în România și au venit într-un număr atât de mare să traiască experiența Popeyes și să guste produsele preparate după rețete originale din Louisiana, New Orleans. Ne bucurăm nespus de mult să vedem câți fani avem în România. Feedback-ul clienților este unul incredibil de pozitiv, aceștia așteptau de mult timp varianta puiului prăjit din sudul Americii, acolo unde a fost pregătit pentru prima oară după o rețetă unică, acum aproape 200 de ani. Abia așteptăm să le oferim veștile bune despre planurile pe care le avem pentru a deschide următoarele restaurante Popeyes”, a declarat Mihaela Lungu, Chief Marketing Officer, Popeyes România.
Pe când un Popeyes la Cluj?












