Pompierul turdean, Catalin Sicoe, da cartile pe fata!

spot_imgspot_img

Dupa ce a fost “pictat” si numit “bombardier” si “interlop” in presa locala si judeteana, Catalin Sicoe, de la Departamentul de Pompieri Turda, a iesit public pentru a-si apara imaginea.

Tanarul pompier a vorbit despre activitatea sa in slujba comunitatii, despre aptitudinile si calificativele obtinute in cadrul Detasamentului.

“Imi rezerv dreptul la replică si de a reacționa acestui articol, în primul rând datorită calificativelor excelente obținute pe parcursul întregii cariere, în al II-lea rând datorită experientei acumulate și nu în ultimul rând datorită propriei convingerii că întreaga mea activitate mi-am desfasurat-o cu mult profesionalism, determinare, în virtutea legii, protocoalelor și mereu în slujba cetățeanului.


Am acționat obiectiv și imparțial în fiecare caz la care am participat și în care am fost implicat, întotdeauna singurul interes fiind soluționarea justă și promptă a acestuia.


Faptul că conviețuim intr-un oraș mic, în care membri populației au șanse mari de a se cunoaște, nu a exclus niciodată echitatea cu care am acționat de fiecare dată, așadar consider că articolul publicat de către Dvs. disimuleaza realitatea, induce în eroare cetățeanul și prezintă aspecte neconcordante legate de misiunea mea în calitate de pompier.”, a scris Sicoe pe facebook.
Vă aștept oricând aveți disponibilitate, la publicarea unui articol despre aceasta meserie, de pompier, pe care o consider admirabilă și să vorbim pe larg despre abilități, calități, sacrificiu, determinare și profesionalism.
Vă mulțumesc👨‍🚒🫵!TurdaNews

spot_img
%d