fbpx
spot_img

Pompierul turdean, Catalin Sicoe, da cartile pe fata!

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Date:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Share post:

Dupa ce a fost “pictat” si numit “bombardier” si “interlop” in presa locala si judeteana, Catalin Sicoe, de la Departamentul de Pompieri Turda, a iesit public pentru a-si apara imaginea.

Tanarul pompier a vorbit despre activitatea sa in slujba comunitatii, despre aptitudinile si calificativele obtinute in cadrul Detasamentului.

“Imi rezerv dreptul la replică si de a reacționa acestui articol, în primul rând datorită calificativelor excelente obținute pe parcursul întregii cariere, în al II-lea rând datorită experientei acumulate și nu în ultimul rând datorită propriei convingerii că întreaga mea activitate mi-am desfasurat-o cu mult profesionalism, determinare, în virtutea legii, protocoalelor și mereu în slujba cetățeanului.


Am acționat obiectiv și imparțial în fiecare caz la care am participat și în care am fost implicat, întotdeauna singurul interes fiind soluționarea justă și promptă a acestuia.


Faptul că conviețuim intr-un oraș mic, în care membri populației au șanse mari de a se cunoaște, nu a exclus niciodată echitatea cu care am acționat de fiecare dată, așadar consider că articolul publicat de către Dvs. disimuleaza realitatea, induce în eroare cetățeanul și prezintă aspecte neconcordante legate de misiunea mea în calitate de pompier.”, a scris Sicoe pe facebook.
Vă aștept oricând aveți disponibilitate, la publicarea unui articol despre aceasta meserie, de pompier, pe care o consider admirabilă și să vorbim pe larg despre abilități, calități, sacrificiu, determinare și profesionalism.
Vă mulțumesc👨‍🚒🫵!TurdaNews

spot_img
spot_img
Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Cod galben de vant in judetele Cluj si Alba

Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență „FII pregătit” și consultă ghidurile aflate la rubrica...

Cat timp au stat politistii in fata apartamentului in care un copil a fost omorat? IPJ TACE!

Au trecut mai bine de 8 ore de cand IPJ ALBA refuza, efectiv, sa raspunda la o intrebare...

Razie a polițiștilor la Turda

  În cursul zilei de ieri, 25 martie a.c., în intervalul orar 17.00-21.00, polițiștii rutieri, de ordine publică și...

Președintele PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, despre implicarea tinerilor în politică

Implicarea tinerilor în politică este esențială pentru o societate sănătoasă și democratică. În calitate de cetățeni activi, tinerii...
%d bloggers like this: