spot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Polițistul-erou de la Ciurila, care a salvat o femeie înzăpezită, a fost avansat în grad

Ieri, 24 martie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-a desfășurat ședința festivă de avansare în gradul profesional următor a polițiștilor din cadrul inspectoratului.

 

124 de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați la împlinirea stagiului minim în grad profesional, iar 29 de polițiști, dintre care 19 ofițeri și  10 agenți, care s-au evidențiat în mod deosebit în activitatea de poliție, au fost avansați în gradul profesional următor înaintea îndeplinirii stagiului minim.

 

În același cadru festiv, șeful inspectoratului, domnul chestor de poliție Rus Mihai, a premiat câștigătorii concursurilor de tir și fotbal, competiții care s-au derulat pe parcursul acestei săptămâni, cuprinse în calendarul Zilei Poliției 2023.

 

De asemenea, cu acest prilej, conducerea inspectoratului a oferit polițistului Paven Vlad, care deține funcția de Șef de Post Poliție Comunală Ciurila, un certificat de apreciere și felicitări, pentru implicarea și empatia manifestată în cursul lunii februarie, atunci când a intervenit în ajutorul unor persoane aflate în autovehiculele blocate din cauza unor ninsori abundente, pe raza comunei.

 

Totodată, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a transmis tuturor colegilor felicitări pentru munca depusă, pentru devotamentul cu care își desfășoară activitățile și dorința de a deveni mai buni, pentru a servi comunitatea cu profesionalism.”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img