spot_img

Polițiștii și jandarmii turdeni – ÎN ALERTĂ!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În cursul serii de ieri, reprezentanții AUR Cluj au făcut public itinerariul „Caravanei AUR”, iar traseul lor include vizite la Turda și Câmpia Turzii.

Semnatura ta dărâmă sistemul lor

Caravana AUR va opri mâine la Dej, Gherla, Cluj-Napoca, Turda, Câmpia Turzii și Huedin pentru a strânge semnăturile clujenilor care nu se mai simt reprezentați de Iohannis și de “partidele” lui.
 
Dej – Piata 22 Decembrie 1989, nr. 2A, zona Centrului de Informare Turistică;
Gherla – Unicarm în parcare;
Cluj-Napoca – Piața Avram Iancu la Catedrala Ortodoxă;
Turda – centru, Str.Mihai Viteazu la “Materna”;
Câmpina Turzii – Str.Piața Mihai Viteazu Peco Lukoil;
Huedin – centru, Biserica Reformată.”, se arată în postarea celor de la AUR Cluj.
 
Bine, lăsând la o parte faptul că auriștii nici măcar nu știu faptul că zona Materna din Turda NU ESTE ÎN CENTRU, am vrut să aflăm care este părerea primarului – Cristian Matei – despre mitingul radicalilor.
 
„Nu am cunostinta ca ar fi vreun miting, nu a fost solicitată aprobare pentru așa ceva din partea AUR, așa ca, chiar dacă nu am fi in pandemie, nu ar fi autorizat un eventual miting. Dar, pentru acest lucru exista organe abilitate, care trebuie sa-și facă datoria in astfel de cazuri. Eu cred ca oricum organismele polițienești și de jandarmi ale MI și Politia locala sunt pregătiți pentru orice situație, cu atât mai mult cu cât informația conform căreia mâine vor fi prezente la Turda persoane din conducerea AUR, a circulat pe rețelele de socializare.”, a declarat Cristian Matei.
 
Cu alte cuvinte, „spectacolul” celor de la AUR este ILEGAL, atât la Turda, cât și la Câmpia Turzii, iar acest lucru s-ar putea „lăsa” cu amenzi drastice.
 
Vă reamintim că, la Timișoara, susținătorii AUR au încercat să forțeze intrarea în Primărie și chiar să vandalizeze sediul Primăriei Timișoara.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

În atenția locuitorilor municipiului Turda

În cadrul Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte de la Biroul Unic al Primăriei Municipiului Turda cererile vor fi...

Probleme la Pașapoarte Turda – cetățenii, nemulțumiți, funcționarii, profesioniști la ridicat din umeri

Probleme grave în această dimineață la punctul de lucru Turda al Serviciului Public Comunitar Pașapoarte. Deși NU AU FOST...

Inspectoratul Județean în Construcții confirmă sesizările USR PLUS Turda

⚠️ Inspectoratul Județean în Construcții CONFIRMĂ sesizările USRPLUS Turda în privința lucrărilor de MÂNTUIALĂ de pe strada Bogata❗...

Turda are 8 campioni naționali la Karate, categoria de vârstă -13 ani!

620 de sportivi din 44 de cluburi participante s-au aliniat la startulCampionatului Național, organizat în acest weekend la...
spot_img

A inceput asfaltarea a 19 strazi din Chetani

Momentul mult așteptat de cetățeni a venit. S-au demarat lucrările pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Chețani care presupun asfaltarea a 19 străzi comunale....
%d bloggers like this: