Politistii se spala pe maini in cazul copilului spanzurat, la Alba

spot_imgspot_img

Dupa ce toata presa a vuit in legatura cu letargia de care au dat dovada politistii din Alba, in cazul copilului spanzurat de propriul tata, acestia au adoptat pozitia lui “Pilat din Pont”.

“Nu s-a stat în fața ușii, din momentul apelului la 112 au fost desfășurate procedurile legale pentru a se stabili unde se află bărbatul, pentru că avea o adresă de domiciliu și o altă adresă unde stătea în chirie. Nu s-a putut stabili inițial unde se află bărbatul pentru că la niciuna dintre adrese nu a răspuns nimeni. S-a luat legătura cu proprietarul apartamentului închiriat care nu și-a exprimat acordul pentru ca polițiștii să pătrundă cu forța în apartament și a spus că e dispus să meargă să deschidă ușa.

A durat aproape o oră și jumătate până când a venit proprietarul, care a încercat să deschidă ușa. Au fost făcute toate procedurile legale. Nu s-a conturat niciun element din care să reiasă o stare de pericol pentru cineva. Din punctul de vedere al colegilor, au fost respectate toate procedurile legale”, transmite IPJ Alba.

Singura problema a politistilor e ca nu aveau nevoie de acordul turdeanului in a carui apartament s-a produs grozavia.

 

spot_img
%d bloggers like this: