fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPolițiștii din Câmpia Turzii au capturat o bandă de hoți din Sibiu
spot_img
spot_img

Polițiștii din Câmpia Turzii au capturat o bandă de hoți din Sibiu

- Publicitate -
spot_img

La data de 3 octombrie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Sibiu, au pus în aplicare 4 mandate de percheziţie, la locuinţele a 2 persoane cercetate sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, 3 în municipiul Sibiu şi o perchiziţie în comuna Roşia, judeţul Sibiu, precum şi 2 percheziţii auto.

 

În urma percheziţiilor, au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri şi valori a căror provenienţă nu a putut fi justificată de cei doi bărbaţi, precum şi un autoturism folosit de aceştia la comiterea unor furturi din locuinţă pe raza judeţului Cluj.

 

În consecinţă, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a doi bărbaţi în vârstă de 42 şi 47 de ani, ambii din municipiul Sibiu. La expirarea perioadei de reţinere, cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.

Comentarii

spot_img
- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: