spot_imgspot_img
spot_img

Pe aceeași temă

te-ar putea interesa

Ucigasul de la Turda – arestat preventiv

RefleqtMedia a aflat noi detalii despre omorul care a...

Al doilea omor in cateva zile, la Turda

Turda a devenit un oras periculos, in care poti...

I-au furat masina, in Turnu Severin

Rares Florea, tinichigiul din Campia Turzii care repara avariile...

Moonlight Rescue 2024, exercițiu complex de salvare pe timp de noapte

Un exercițiu național Salvamont în premieră s-a desfășurat în...

(Video) Alcoolul si urmarile lui

Un accident rutier care se putea termina groaznic a...

Polițiștii din Câmpia Turzii acuzați de EXCES DE ZEL!

Ultimele evenimente de la șefia Poliției Cluj, precum și multiplele cazuri în care persoane condamnate au fugit de responsabilitate a determinat o schimbare de abordare, în ceea ce privește punerea în executare a mandatelor de arestare.

Un caz de acest gen s-a produs, ieri, la Viișoara. Un bărbat a fost condamnat, definitiv și irevocabil, la închisoare cu executare, fiind vinovat de mai multe fapte penale.

În momentul în care a aflat, fiind la servici, s-a dus acasă să-și facă bagajul și să se prezinte la Penitenciar, dar – SURPRIZĂ – doi polițiști de la Poliția Rurală Câmpia Turzii deja îl așteptau.

Aceștia din urmă (spun apropiații bărbatului în cauză) nici nu l-au lăsat pe acesta să-și facă bagajele sau să-și ia nici măcar cartea de identitate. L-au pus la pământ, l-au încătușat, l-au băgat în autospeciala de poliție și l-au luat. Nu se știe dacă bărbatul în cauză s-a opus arestării.

Apropiații bărbatului acuză polițiștii de exces de zel, iar avocatul bărbatului a depus o sesizare la IPJ Cluj.

Contactat de RefleqtMedia un avocat specializat în drept penal ne-a precizat că, în mod normal, mai ales că bărbatul nu fusese acuzat de fapte de violență, polițiștii puteau să îl supravegheze până își ia lucrurile personale, apoi să-l ducă la penitenciar.

Bucur Ovidiu Adrian
Bucur Ovidiu Adrianhttp://refleqtmedia.ro/
Jurnalist, cu 14 ani de experiență. Specializat în investigații și articole de presă din domeniile: administrativ, politic, social
spot_img
spot_img