12 C
Turda
Saturday, September 24, 2022
spot_img
HomeStiri AlbaPOLIŢIŞTII CE L-AU PRINS PE AUTORUL TÂLHĂRIEI DIN ALBA IULIA AU FOST...

POLIŢIŞTII CE L-AU PRINS PE AUTORUL TÂLHĂRIEI DIN ALBA IULIA AU FOST FELICITAŢI DE COLEGI ŞI RECOMPENSAŢI DE CORPUL NAŢIONAL AL POLIŢIŞTILOR

Date:

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Agenţii de poliţie Moldovan Daniel, Belei Mădălin şi Limbăşeanu Marcel, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ce l-au prins, cu operativitate, pe un bărbat ce a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, au fost felicitaţi de colegii din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi au fost recompensaţi de organizaţia profesională a poliţiştilor – Corpul Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba.

Azi, 27 noiembrie 2018, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o festivitate în cadrul căreia poliţiştii inspectoratului le-au transmis mesajul lor de apreciere agenţilor de poliţie Moldovan Daniel, Belei Mădălin şi Limbăşeanu Marcel, din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pentru modul în care au acţionat pentru prinderea autorului infracțiunii de tâlhărie asupra unei tinere din Alba Iulia, faptă ce a avut loc în seara zilei de 17 noiembrie 2018.

Cei 3 poliţişti au dat dovadă de spirit de iniţiativă şi curaj, iar în urma investigațiilor efectuate au reuşit, cu operativitate, să-l reţină pe bărbatul care a atacat-o pe tânără.

„În ciuda tinereţii dumneavoastră, sunteţi un exemplu pentru noi toţi şi am convingerea că veţi face, mai departe, onoare profesiei de poliţist. În numele poliţiştilor din judeţul Alba, vă felicit pentru profesionalismul de care aţi dat dovadă!”, a spus domnul comisar şef Rus Mihai, adjunct al şefului inspectoratului, aflat la comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În semn de recompensă şi încurajare, colonel ® Ilea Ioan Ilie, preşedintele Corpului Naţional al Poliţiştilor – Organizaţia Teritorială Alba, le-a înmânat celor 3 poliţişti sume de bani, din partea organizaţiei pe care o conduce. „Sunt fost poliţist şi afirm, cu tărie, că pot să mă uit, cu mândrie, în urmă, pentru că aceşti tineri, ce au rămas să slujească dreptatea, sunt poliţişti adevăraţi, devotaţi celei mai frumoase profesii din lume”.

Reamintim faptul că, în după amiaza zilei de 19 noiembrie 2018, cei 3 poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de colegii lor din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au reuşit să-l prindă pe un bărbat de 33 de ani, din Alba Iulia, care a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia.

Cazul nu a fost uşor, pentru că fata agresată nu-şi amintea nimic din ceea ce s-a întâmplat în seara zilei de 17 noiembrie. Le-a spus poliţiştilor doar că-i lipsesc telefonul şi portmoneul. În investigaţiile lor, poliţiştii au refăcut traseul tinerei din acea zi, iar în final au ajuns la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au ajuns să vadă înregistrările de pe camerele de supraveghere din scara blocului şi au realizat că sunt în faţa unei fapte grave. Mobilizarea lor a fost exemplară şi, în scurt timp, autorul faptei a fost prins. Acesta a fost arestat preventiv, pentru tâlhărie calificată.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
%d bloggers like this: