spot_img

Polițiștii au pus lacătul pe DiscoTop40 – vezi de ce!

spot_img

Date:

Share post:

spot_img
spot_img

În cursul nopții trecute, la Discop Top 40 Tritenii de Jos era o petrecere în plină desfășurare.

După miezul nopții, mai mulți polițiști și jandarmi au descins la discotecă, evacuând publicul și confiscând materialele cu care se punea muzică în incintă.

Administratorii Top 40 afirmă că totul este un abuz și că ei dețineau TOATE AVIZELE … însă SURIPRIZĂ: EXISTĂ SUSPICIUNEA CĂ ACESTEA AR FI FOST FALSIFICATE.

La data de 24 aprilie a.c., în cadrul activităților preventive derulate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au efectuat un control în localitatea Tritenii de Sus, unde, în interiorul Căminului Cultural, se afla în derulare un eveniment cu participarea unui număr de aproximativ 300 de persoane.

În cadrul verificărilor s-a constatat că societatea comercială care organizase activitatea de discotecă nu deținea autorizație de funcționare la respectiva locație, plan de pază și alte documente necesare, conform prevederilor legale.

Reprezentantul legal al societății în cauză a fost informat în prealabil de către polițiști, cu privire la condițiile legale care trebuie îndeplinite în acest domeniu de activitate.

De asemenea, în urma prezentării documentelor care atestă legalitatea utilizării de opere muzicale, fonograme, a rezultat suspiciunea că acestea ar fi falsificate, iar în vederea stabilirii acestor aspecte, din locație au fost ridicate sisteme informatice și suporturi optice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de reproducerea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe și fixarea în scop comercial a interpretărilor sau a execuțiilor artistice ori a programelor de radiodifuziune sau de televiziune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinului jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.”, transmite IPJ Cluj.

Comentarii

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Related articles

Clujul bunelor practici medicale – Copil spălat CU FURTUNUL într-un spital din Cluj

O poveste de-a dreptul șocantă a apărut în presa națională, cu referire la condițiile de la Spitalul Clinic...

EXCLUSIV: Iată valoarea datoriilor la energie electrică pe care le acumulase Ali Varga în momentul sistării energiei la Top40

RefleqtMedia continuă seria dezvăluirilor în scandalul dintre Ali Varga și Primăria Tritenii de Jos. După cum bine știți, în cursul...

Să datorezi bani Primăriei, să-ți fie plătite datoriile la curent din Bugetul Local și să faci plângere penală primarului … asta înseamnă să fii…...

În cursul săptămânii trecute, reprezentanții discotecii Top40 au depus o plângere penală împotriva primarului și a viceprimarului de...

Rupt de beat, la volan, prin Triteni

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 03.17, un bărbat de 31 de ani din comuna...
spot_img

Cristina Burciu: Susținerea antreprenoriatului și a turismului vor contribui decisiv la dezvoltarea economică

Guvernul României dorește să revitalizeze anumite proiecte rămase în suspensie din anii trecuți, dar și să demareze programe noi, în scopul dezvoltării mediului de...
%d bloggers like this: