spot_img
spot_img

Politistii au luat cu asalt Baia de Aries

spot_img

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităţilor rurale arondate. Au fost identificaţi 4 autori de infracțiuni, au fost aplicate 31 de amenzi şi indisponibilizate bunuri în valoare de peste 13.000 de lei.

La data de 16 ianuarie 2019, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Baia de Arieş şi posturile de poliţie Lupşa, Sălciua, Poşaga şi Ocoliş, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 87 de persoane şi controlate 68 de autovehicule. Toţi conducătorii auto, opriţi în trafic, au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Au fost constatate două infracţiuni şi identificate două persoane bănuite de comiterea de infracțiuni rămase iniţial în evidenţa faptelor penale cu autori neidentificaţi şi au fost constatate 31 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 7.045 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 19 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, două la Legea 171/2010 privind constatarea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au indisponibilizat 12 litri de alcool şi 31 de metri cubi de material lemnos.

spot_imgspot_img
spot_img

Ultimele știri

Cand umanitatea depaseste orgoliile! U Cluj strange fonduri pentru bebelusul unui fost CFR-ist

”U” este alături de Tiago Miclăuș! 🙏🏼 🏁 FC Universitatea...

Ce de gasca sunt parlamentarii puterii cu mafia gunoaielor

Ce s-a întâmplat astăzi în comisia de mediu este...

UBB Cluj – cea mai tare universitate din Romania

🏆Pentru al șaptelea an la rând, UBB rămâne în...

Targ de Produse traditionale, la Frata

CÂND: 17 DECEMBRIE, într-o zi de SÂMBĂTĂ.UNDE: Parcare Primăria...
spot_img

Newsletter

spot_img

Descoperă!

Turda va deveni hub logistic national

Potentialul de dezvoltare al Municipiului Turda a fost reiterat,...

Stirile pozitive ale diminetii zilei de 27 aprile 2020

1.Un studiu prezentat de germani arata ca o treime...

Scandal între spitalele județene din Mureș pe tema pacienților cu Covid-19 de pe secțiile ATI

Situația disperată prin care trec cele două spitale județene...

Vești EXCELENTE: Se pot deschide minele din Valea Jiului

Uniunea Europeană se adaptează la criza energetică amplificată de...
spot_img
spot_imgspot_img

Piața muncii mai efervescentă ca oricând în pofida contextului incert: 8 din 10 angajatori recrutează conform planului de la început de an sau chiar...

Efervescența de pe piața muncii e mai intensă ca oricând. Deși aproape 35% dintre angajatori spun că resimt incertitudine în acest moment, planurile de...

Două produse vegane au fost retrase de la vânzare, la magazinele LIDL și Profi

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a anunțat retragerea de la vânzare a produsului Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g. Producător:...

Primul planetariu mobil din România vine în orașul nostru -Următorul Gagarin ar putea fi chiar copilul tău-

Robotul Curiosity și Galileo Galilei vin în Câmpia Turzii, în cadrul unei experiențe unice, pentru exploratori de toate vârstele. În perioada 28 - 30...
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner
%d bloggers like this: